Neler Yeni

Yardım Monitör Alışverişi: Hepsiburada mı N11 mi?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Alper Kaplan
Hocam zaten bu tür pahalı monitörlerde kolay kolay ölü pixel çıkmıyor merak etmeyin , kafanız rahat olsun. Çıksa bile değişim yapar amazon ,nolur nolmaz kutuyu açarken video çekin kırık vs gelirse iade edersiniz. Kargolar fırlatıyor çünkü kırılırsa falan sorun olmasın. Ölü pixelde çıksa bile amazon yardımcı olur.
ozaman son kararımı vereyim amazon yada itopyadan alayım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
ozaman son kararımı vereyim amazon yada itopyadan alayım
5-6 Yıldır amazondan alıyorum ben hocam en ufak problemde yardımcı oluyorlar itopya falan amazonun yanında site değil emin olun. 3-4 ay önce monitör aldım sorunsuz geldi.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Alper Kaplan
5-6 Yıldır amazondan alıyorum ben hocam en ufak problemde yardımcı oluyorlar itopya falan amazonun yanında site değil emin olun. 3-4 ay önce monitör aldım sorunsuz geldi.
amazon zaten en büyük firmalardan birisi büyük ihtimalle bugün amazondan sipariş geçerim yinede 2-3 saat daha bekleyeceğim hepsiburada geri 15.800tl fiyata çeker mi diye kendi satıcısı çünkü

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
amazon zaten en büyük firmalardan birisi büyük ihtimalle bugün amazondan sipariş geçerim yinede 2-3 saat daha bekleyeceğim hepsiburada geri 15.800tl fiyata çeker mi diye kendi satıcısı çünkü
Hocam oradakida vizyon bilgisayar zaten ayrıca ne alaka yine aynı ürün , hepsiburadadan alırsanız 2 ölü pixel bile çıksa iade edemezsiniz haberiniz olsun.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Alper Kaplan
Hocam oradakida vizyon bilgisayar zaten ayrıca ne alaka yine aynı ürün , hepsiburadadan alırsanız 2 ölü pixel bile çıksa iade edemezsiniz haberiniz olsun.
yok hocam hepsiburada kendi satıcısı diye oradan almak istedim kendi satıcısı olarak tekrardan 15800tl düşmez ise amazondan sipariş edeceğim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
yok hocam hepsiburada kendi satıcısı diye oradan almak istedim kendi satıcısı olarak tekrardan 15800tl düşmez ise amazondan sipariş edeceğim
Demek istediğim şey aynı ürün yani gidip çakmasını gönderecek halleri yok, neyse siz bilirsiniz ölü pixelli çıkarsa konu açmayın burda ama :)

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Alper Kaplan
Demek istediğim şey aynı ürün yani gidip çakmasını gönderecek halleri yok, neyse siz bilirsiniz ölü pixelli çıkarsa konu açmayın burda ama :)
teşekkürler yardımınız için sanırım amazondan alacağım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
teşekkürler yardımınız için sanırım amazondan alacağım
Rica ederim ben zaten sizin iyiliğiniz için söylüyorum yanlış anlamayın amazondan reklam için para falan almadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,835
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom