Monitör Almak Farz Mı Oldu?

Arkadaşlar sinirden kulaklığı monitöre fırlattım. Vaziyet bu. Sizce servise göndersem ne kadar tutar. Değişimde hz kaybı olur mu? Acer 23.8 inch 75hz 1ms monitörAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten monitörü değiştiresim vardı da en azından yan ekran olarak kullanırım yenisini alıp
go

Valorant oynayan herkes eminim monitöre böyle yapmak istiyordur ama fiyatlar akla gelince kendilerini durduruyorlar. 😂 Bu arada 24 inc144hz monitor almani tavsiye ederim, fazlasına gerek yok.
27 144 daha hoş bence 24 144 de elmas oldum geçen net cafeye gittim 27 inc ap ayrı bir dünya diyebilirim

27 144 daha hoş bence 24 144 de elmas oldum geçen net cafeye gittim 27 inc ap ayrı bir dünya diyebilirim
Vg279q aldim elime yeni ulasti ve 2 pixel cikti. Geri iade edicem. İşin gerçeği pixel sorunu cikmasaydi ilk kez 27inc kullanacaktim ama nasip kısmet.

Vg279q aldim elime yeni ulasti ve 2 pixel cikti. Geri iade edicem. İşin gerçeği pixel sorunu cikmasaydi ilk kez 27inc kullanacaktim ama nasip kısmet.
nasip etsin allahım çok güzel bir his hele curved oh tadından yenmiyor.

Zamanında benim de laptopun ekranı kırılmıştı, laptopun kendisi 1000 lira ekrana istedikleri 750 lira :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,457
Üyeler
194,389
Son üye
mararlabarba
Geri