Monitör Almak Farz Mı Oldu?

Ozgusch

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar sinirden kulaklığı monitöre fırlattım. Vaziyet bu. Sizce servise göndersem ne kadar tutar. Değişimde hz kaybı olur mu? Acer 23.8 inch 75hz 1ms monitör
294745D7-FD42-4FA4-ADB9-5E4505F97F04.jpeg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten monitörü değiştiresim vardı da en azından yan ekran olarak kullanırım yenisini alıp

• Üzgün
Reaksiyonlar: Loky
Arkadaşlar sinirden kulaklığı monitöre fırlattım. Vaziyet bu. Sizce servise göndersem ne kadar tutar. Değişimde hz kaybı olur mu? Acer 23.8 inch 75hz 1ms monitörAlıntıyı görüntüle

Zaten monitörü değiştiresim vardı da en azından yan ekran olarak kullanırım yenisini alıp
servis monitörden pahalı fiyat veriyorlar msi optix g271 vardı şuanki fiyatı 3.5k civarı 410 dolar + kdv istediler.

Arkadaşlar sinirden kulaklığı monitöre fırlattım. Vaziyet bu. Sizce servise göndersem ne kadar tutar. Değişimde hz kaybı olur mu? Acer 23.8 inch 75hz 1ms monitörAlıntıyı görüntüle

usta yan ekranı ben kullanmazdım kötü duruyor
rekabetçi oyunlar oynuyorsan bi 144 al çok fark ettiriyor servise boş yere para verme derim ben

Öfke ile kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler, servise gönder, eğer astarı kumaşını geçerse yeni alırsın. uygun gelirse değiştirirsin lcd ekranı

aga nasıl kıydın servise gönder diyeceğimde pahalı fiyat çıkartıyorlar sen yinede gönder

Valorant oynayan herkes eminim monitöre böyle yapmak istiyordur ama fiyatlar akla gelince kendilerini durduruyorlar. 😂 Bu arada 24 inc144hz monitor almani tavsiye ederim, fazlasına gerek yok.

Valorant oynayan herkes eminim monitöre böyle yapmak istiyordur ama fiyatlar akla gelince kendilerini durduruyorlar. 😂 Bu arada 24 inc144hz monitor almani tavsiye ederim, fazlasına gerek yok.
Öyle yapıcam zaten. Ki almak da aklımda olduğu için çok koymadı bana. Neyse bilgisayar 1 hafta yatsın kendine gelsin

Bu arada alıp yaptırıp kullanırım diyen varsa 50₺ ye veririm 😂

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur Boşuna Dememişler Hocam Sağlık Olsun

Geri