Dostlar selam. Yeni bir sistem aldım ve su an bana bir monitor gerekli. Fiyat aralıgım 4 ila 5 bin Tl civarinda. Bu konuda acılmıs birçok konu gordum ancak malumunuz TR sartları geregi surekli fiyat degisikligi oluyor. İyi bir f/p oyuncu monitor oneriniz var mı ?
Benim baktıgım monitorler su sekilde rica etsem onlar için de yorum yapabilir misiniz ?
www.incehesap.com
www.incehesap.com
www.incehesap.com
Benim baktıgım monitorler su sekilde rica etsem onlar için de yorum yapabilir misiniz ?
James Donkey Epic E10 23.8'' 200Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
James Donkey Epic E10 23.8'' 200Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
MSI G2412F 23.8" Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
MSI G2412F 23.8" Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
GamePower Vivid T40 24'' Curved RGB 180Hz 0.5ms FHD Va Panel 2x2W Speaker Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
GamePower Vivid T40 24'' Curved RGB 180Hz 0.5ms FHD Va Panel 2x2W Speaker Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla