Monitör almayı düşünüyorum ama çok kararsızım yardımcı olurmusunuz oyun için 31.5 İnç büyük mü sizce

mojo.27

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
3000
Arkadaşlar öncelikle oyun için monitör almayı düşünüyorum ama arada sırada film izleyip başka şeylerde yapıyorum öncelikle aradığım monitörde başlıca 4 özellik olmasını istiyorum
- En Az 2k
- En Az 165 hz
-0.4 - 1 ms
- Ekran kartım nvidia olduğu için g sync olması

bu özelliklere sahip en ucuz monitör

Monster Aryond A32 V1.1 Monitör

ama nvidia sayfasında g sync destekleyen monitörler listesinde bu ürünü bulamadım ama ürünün g sync desteği var sizce almalımıyım
başka önerileriniz varsa yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar öncelikle oyun için monitör almayı düşünüyorum ama arada sırada film izleyip başka şeylerde yapıyorum öncelikle aradığım monitörde başlıca 4 özellik olmasını istiyorum
- En Az 2k
- En Az 165 hz
-0.4 - 1 ms
- Ekran kartım nvidia olduğu için g sync olması

bu özelliklere sahip en ucuz monitör

Monster Aryond A32 V1.1 Monitör

ama nvidia sayfasında g sync destekleyen monitörler listesinde bu ürünü bulamadım ama ürünün g sync desteği var sizce almalımıyım
başka önerileriniz varsa yardımcı olabilirmisiniz

Kaç inch arıyorsunuz?

büyük olmasını istiyorum ama oyun için kötü olduğunu söylüyorlar kaç önerirsiniz
attığım linke bakar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük olmasını istiyorum ama oyun için kötü olduğunu söylüyorlar kaç önerirsiniz

bütcemi aşıyor
diğer atılanlardan çok daha iyi

bütcemi aşıyor
2 gün önce 3300 tlydi fiyatı :(

Hocam size şunu söyleyeyim, 27 inç monitör küçük gelir mi diye düşünürken satın aldığımda masama büyük geldi ve masamı değiştirdim. Yani 31 inç televizyon boyutunda falan. Bunu kullanıyorum ve ghosting dışında bir sorunum yok, zaten o da pek rahatsız edici değil.

Pardon freesyncmiş.

Hocam size şunu söyleyeyim, 27 inç monitör küçük gelir mi diye düşünürken satın aldığımda masama büyük geldi ve masamı değiştirdim. Yani 31 inç televizyon boyutunda falan. Bunu kullanıyorum ve ghosting dışında bir sorunum yok, zaten o da pek rahatsız edici değil.

masam büyük o konuda sorun yok ama oyun için dezavantajı oluyor mu hiç o kadar büyük kullanmadım oyun için sıkıntı olmuyorsa alırım 31.5 İnç

masam büyük o konuda sorun yok ama oyun için dezavantajı oluyor mu hiç o kadar büyük kullanmadım oyun için sıkıntı olmuyorsa alırım 31.5 İnç
Dediğim gibi, neredeyse bir televizyon boyutu olduğu için kafanızı sürekli çevirmeniz gerekir ve bu çok rahatsız edici olur. Özellikle de FPS oyunlarında kafanızı çevirirken çoktan ölmüş olabilirsiniz. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri