monitör ani renk değişimi

Reaksiyon skoru
20
Hayırlı forumlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi oynadığım çoğu oyunda ani renk değişimi oluyor örnek olarak bir video yükledim:

Videoda da olduğu gibi hareket edince veya fareyi çevirince aniden renk değişiyor milisaniyelik de bir karaltı oluyor.
Kablodan olabileceğini düşünüp DP yerine HDMI taktım ama sorun devam etti. Başka bir monitörde denedim gene devam etti.
Yazılımsal olabileceğini düşünüp format atıp her şeyi yeniden yükledim ama geçmedi bu sorun çoğu oyunda var.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam videoda pek bir şey belli olmuyor olduğu kadarıyla konuşayım; oyunla alakalı bir görüntü sıkıntısı farklı oyunlarda da denemenizi tavsiye ederim. Oyunun grafik ayarlarıyla da alakalı bir şey.

Hocam videoda pek bir şey belli olmuyor olduğu kadarıyla konuşayım; oyunla alakalı bir görüntü sıkıntısı farklı oyunlarda da denemenizi tavsiye ederim. Oyunun grafik ayarlarıyla da alakalı bir şey.
belli oluyor herhangi bir eylem yaptığında çimler falan biraz siyahlaşıyo tonu

çoğu oyunda denediğimi bahsettim ama

denediğim oyunlar: chivalry2 valorant, csgo, lol, witcher 3, bannerlord, hearts of iron 4, euro truck simulator 2
sorunu yaşadıklarım: witcher3 bannerlord hearts of iron 4 ets2 witcher 3

çoğu oyunda denediğimi bahsettim ama

denediğim oyunlar: chivalry2 valorant, csgo, lol, witcher 3, bannerlord, hearts of iron 4, euro truck simulator 2
sorunu yaşadıklarım: witcher3 bannerlord hearts of iron 4 ets2 witcher 3
Hocam bildiğim kadarıyla sadece oyunların grafik ayarlarıyla alakalı bir durum, genel olarak çimlerle ve objelerin hatlarıyla alakalı bir sıkıntınız var yani birçok sebebi olabilir, yetersiz çözünürlük-monitör boyutu sorunu, düşük MSAA veya FXAA değerleri, düşük render yüzdesi, düşük yüzey-doku-kaplama-çevre grafikleri vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,070
Üyeler
190,855
Son üye
haydar7860
Geri