- Bütçe
- 3000
Öncelikle herkese selamlar saygılar 2 monitör arasında kaldım birisi Asus tuf gaming diğeri ise Msi mag artymis hangisini alsam bilemedim önerebileceğiniz başka monitörler de olursa dikkate alırım şimdiden teşekkürler.
Emin misiniz msi'ın bu kadar iyi olması konusunda curved iyi bir avantaj olsada çoğu yerde asus daha önde diye okudum/duydum.Kesinlikle msi mag curved var ayrıca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AOC markasina da bakabilirsin
TufÖncelikle herkese selamlar saygılar 2 monitör arasında kaldım birisi Asus tuf gaming diğeri ise Msi mag artymis hangisini alsam bilemedim önerebileceğiniz başka monitörler de olursa dikkate alırım şimdiden teşekkürler.
Asus modelinin Vizyon bilgisayar satıcısı ve ondan alanlarda ölü piksel çıkmış. Yani tavsiye etmem o yüzden. MSI modelini satan satıcı nasıldır tabi bilemiyorum. Satıcıya bağlı dememin sebebi ben de Asus monitör kullanıyorum 0 ölü piksel Hepsiburanın kendisinden aldım, ama vizyon dan alanlarda hep bir veya iki ölü piksel çıktığı yazılmış forumlarda.Öncelikle herkese selamlar saygılar 2 monitör arasında kaldım birisi Asus tuf gaming diğeri ise Msi mag artymis hangisini alsam bilemedim önerebileceğiniz başka monitörler de olursa dikkate alırım şimdiden teşekkürler.