Monitör durduk yere kapanıyor

Roar7

80+
Reaksiyon skoru
59
Monitör SyncMaster T220 2ms 60hz samsun eski bir monitor çoğunlukla pc yi ilk açtığımda kendiliginden kapanıyor ve güç kablosunu çıkartıp 10 sn bekledikten sonra takınca geri geliyor bazen gunde 1 bazen 2 kere oluyor ekran gittiginde direk simsiyah gorunmuyor çok hafif ekran gorunuyor siyahlık içinden yavasca siyahlasıyor monitorde sıkıntı var sanırım yardımcı olursanız sevinirim

Monitör SyncMaster T220 2ms 60hz samsun eski bir monitor çoğunlukla pc yi ilk açtığımda kendiliginden kapanıyor ve güç kablosunu çıkartıp 10 sn bekledikten sonra takınca geri geliyor bazen gunde 1 bazen 2 kere oluyor ekran gittiginde direk simsiyah gorunmuyor çok hafif ekran gorunuyor siyahlık içinden yavasca siyahlasıyor monitorde sıkıntı var sanırım yardımcı olursanız sevinirim
Bozulmuştur dostum burada çözüm bulacağını sanmıyorum bilgisayarcıya götürebilirsin.

Bozulmuştur dostum burada çözüm bulacağını sanmıyorum bilgisayarcıya götürebilirsin.
Ben sistemimdeki ekran kartı ve kasa hariç butun bileşenleri değiştridim ve ondan sonra olmaya başladı bu olay şimdi ise biraz sık sık olmaya başladı pc yi kurdugumda ilk başta kaslmalar hatalar aldım driverleri kurduktan sonra çözüldü hepsi acaba bileşenler ile iligili bir şey varmıdır monitörde problem yoksa boşuna götürmeyeyim oyuzden soruyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece işlemci 2. el diğerleri sıfır herhangi bir uyum problemleri yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,397
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri