Monitör ekran sorunu LÜTFEN YARDIM EDİN

IDarkLove

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar durum şöyle şimdi ben ikinci monitör satın aldım gayet sorunsuz geldi ilk günde sorun çıkarmadı ikinci gün ekranın sol tarafı iki parmak genişliğinde bir yer yukardan aşşağıya kadar gitti bende değişim için gönderdim hala yolda sorun şu bugünde 2-3 yıldan beri kullandığım monitörümde ortasında sağdan sola kadar giden çizgiler çıktı ve galiba bunlar yayılıyor lütfen bilen biri yardım etsin bu iki monitörde de çıkan sorunlar neyden kaynaklı pc denmi sıcaktanmı elektrikdenmi çift monitör yapmamdan mı yoksa satın aldığım monitör zaten arızalı olup 2-3 yıldan beri kullandığımda ömrünümü tamamladı bu 2-3 günde art ardına çıkan monitör sorunlarım tesadüftenmi ibaret lütfen biri söylesin

Ekler

• IMG_20250810_201206.webp
    IMG_20250810_201206.webp
    725.2 KB · Hit: 18
  • 5827965618320689644.webp
    5827965618320689644.webp
    20.1 KB · Hit: 18
arkadaşlar durum şöyle şimdi ben ikinci monitör satın aldım gayet sorunsuz geldi ilk günde sorun çıkarmadı ikinci gün ekranın sol tarafı iki parmak genişliğinde bir yer yukardan aşşağıya kadar gitti bende değişim için gönderdim hala yolda sorun şu bugünde 2-3 yıldan beri kullandığım monitörümde ortasında sağdan sola kadar giden çizgiler çıktı ve galiba bunlar yayılıyor lütfen bilen biri yardım etsin bu iki monitörde de çıkan sorunlar neyden kaynaklı pc denmi sıcaktanmı elektrikdenmi yoksa satın aldığım monitör zaten arızalı olup 2-3 yıldan beri kullandığımda ömrünümü tamamladı bu 2-3 günde art ardına çıkan monitör sorunlarım tesadüftenmi ibaret lütfen biri söylesin
Ekran kartında sorun olabilir başka bir monitör veya TV de vs de dene olacak mı

Ekran kartında sorun olabilir başka bir monitör veya TV de vs de dene olacak mı
başka bir monitörüm yok tv de de sadece hdmı girişi var benim pcminde hdmı girişi arızalı ekran kartımda sorun olup olmadığını başka bir yoldan öğrenme şansım varmı

başka bir monitörüm yok tv de de sadece hdmı girişi var benim pcminde hdmı girişi arızalı ekran kartımda sorun olup olmadığını başka bir yoldan öğrenme şansım varmı
Yok farklı bir monitör veya tv gibi bir şey de denemen lazım anlaman için

monitörü laptopa bağlasam olurmu
Olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer laptopa bağladığını zaman herhangi bir problem yoksa ekran kartında problem vardır. Elinde ekran kartı varsa ekran kartını değiştirip de deneyebilirsin sorun çıkan monitörleri.

arkadaşlar durum şöyle şimdi ben ikinci monitör satın aldım gayet sorunsuz geldi ilk günde sorun çıkarmadı ikinci gün ekranın sol tarafı iki parmak genişliğinde bir yer yukardan aşşağıya kadar gitti bende değişim için gönderdim hala yolda sorun şu bugünde 2-3 yıldan beri kullandığım monitörümde ortasında sağdan sola kadar giden çizgiler çıktı ve galiba bunlar yayılıyor lütfen bilen biri yardım etsin bu iki monitörde de çıkan sorunlar neyden kaynaklı pc denmi sıcaktanmı elektrikdenmi çift monitör yapmamdan mı yoksa satın aldığım monitör zaten arızalı olup 2-3 yıldan beri kullandığımda ömrünümü tamamladı bu 2-3 günde art ardına çıkan monitör sorunlarım tesadüftenmi ibaret lütfen biri söylesin
Aslında söylediğin şekilde hatalı voltaj bildirimi monitöre zarar verir ama en fazla bağladığın yuvayı bozar, panele zarar vermez. Büyük ihtimalle tesadüftür dostum.

Olur.

Eğer laptopa bağladığını zaman herhangi bir problem yoksa ekran kartında problem vardır. Elinde ekran kartı varsa ekran kartını değiştirip de deneyebilirsin sorun çıkan monitörleri.
hocam biraz geç oldu ama denedim laptoba bağladığımda sorun devam etti

Aslında söylediğin şekilde hatalı voltaj bildirimi monitöre zarar verir ama en fazla bağladığın yuvayı bozar, panele zarar vermez. Büyük ihtimalle tesadüftür dostum.
inşallah sadece tesadüftür değişim için gönderdiğim monitör geri geldiğinde benden kaynaklı sorun ise yine aynısı olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri