Monitör fiyatları ne zaman düzelir ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380
Dostlar aylardır takip ediyorum fakat fiyatlar çok yüksek 1 tane VG259QM almak istiyorum ama 5.500 ₺ ye uçmuş durumda siz ne dersiniz ? Mayıs - Haziran gibi ne olur sizce durumlar ? 240 hz şart benim için

Ekonomistler dolar kurunun tekrardan patlayıp 18-20 liralarda duracağanı söylüyorlar umarım haksız çıkarlar ama gidişat onu işaret ediyor tamamen kişisel düşüncem her şey daha da pahalanacak.

Dostlar aylardır takip ediyorum fakat fiyatlar çok yüksek 1 tane VG259QM almak istiyorum ama 5.500 ₺ ye uçmuş durumda siz ne dersiniz ? Mayıs - Haziran gibi ne olur sizce durumlar ? 240 hz şart benim için
monitörlerin düşmesi zor aksine yaza yükselmesini bekliyorum dolara baglı olarak

Ekonomistler dolar kurunun tekrardan patlayıp 18-20 liralarda duracağanı söylüyorlar umarım haksız çıkarlar ama gidişat onu işaret ediyor tamamen kişisel düşüncem her şey daha da pahalanacak.
Maalesef bende o durumdan tırsıyorum ve olacağını düşünüyorum zaten enflasyon göklerde

Dostlar aylardır takip ediyoeum fakat fiyatlar çok yüksek 1 tane VG259QM almak istiyorum ama siz ne dersiniz ? Mayıs - Haziran gibi ne olur sizce durumlar ? 240 hz şart benim için
1 haftadır doları takip ediyorum takibe başladığım gün dolar 14.60 seviyesinde geziyordu şuan 14.82 ama 1-2 ay sonra ne olur bilemeyiz yurt dışında fiyatlar düşmeye başlıyor fakat ülkemize çok geç yansıyor birde Amerika Merkez Bankası her ay 100.000$ Dolar para çekecek piyasadan ve 50 baz faiz artırımına gideceğini söylüyorlar hatta yetkili kişiler söylemiş bende haberi ekonomist'den almıştım sebebi'de enflasyonu düşürmek

Son düzenleme:
1 haftadır doları takip ediyorum takibe başladığım gün dolar 14.60 seviyesinde geziyordu şuan 14.82 ama 1-2 ay sonra ne olur bilemeyiz yurt dışında fiyatlar düşmeye başlıyor fakat ülkemize çok geç yansıyor birde Amerika Merkez Bankası her ay 100.000$ Dolar para çekecek piyasadan ve 50 baz faiz artırımına gideceğini söylüyorlar hatta yetkili kişiler söylemiş galiba ekonomist söylemişti sebebi enflasyonu düşürmek
Desene biz yine hayal kurmaya devam edeceğiz :(

Aynen öyle ki birde şey demişler FED yetkilileri gelişmekte olan ülkelerin paralarının değer kaybetmesi tahmin ediliyor o yüzden biz iflah olmayız
ABD enfşasyonu tarihin en yüksek seviyesinde (onlar içün enflasyon sayılmaz adamlar yine rahat) FED faiz arttıracaktır hiç şüphem yok. Bizim ki de 15 TL lere tekrar yol alacak yavaştan

ABD enfşasyonu tarihin en yüksek seviyesinde (onlar içün enflasyon sayılmaz adamlar yine rahat) FED faiz arttıracaktır hiç şüphem yok. Bizim ki de 15 TL lere tekrar yol alacak yavaştan
Başladı zaten 1-2 haftaya kalmaz doların 15 olacağını tahmin ediyorum zaten yurt dışında fiyatlar düşse bile bizim milletimizin kafa yapısı ben bunu bu fiyattan aldım niye zararına satayım kafasında olduğu için zor yani belki yanlış düşünüyorum

Başladı zaten 1-2 haftaya kalmaz doların 15 olacağını tahmin ediyorum zaten yurt dışında fiyatlar düşse bile bizim milletimizin kafa yapısı ben bunu bu fiyattan aldım niye zararına satayım kafasında olduğu için zor yani belki yanlış düşünüyorum
Ahh ah şu coğrafya kader derler ya :(
Ne olacak halimiz

Geri