NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,989
monitörün içinden çıkan kabloyu mu kullanıyorsunuz?Sanırım almam gereken kabloyu buldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazmıyor hocam.
monitörün içinden çıkan kabloyu mu kullanıyorsunuz?Sanırım almam gereken kabloyu buldum
Yazmıyor hocam.
dönüştürücü ile olacağını sanmam taktığınız hdmi kablosunun sürümü önemli olan önceden de yazdığım gibi. hdmi 240hz destekliyor normalde.Hayır ekran kartına girişi uymuyor diye hdmı ile bağladım, yarın o paylaştığım dönüştürücüyü alıp tekrar deneyeceğim ve olacak galiba
Dönüştürücü ile kutusundan çıkan kabloyu takacağım. Hdmi'yi değildönüştürücü ile olacağını sanmam taktığınız hdmi kablosunun sürümü önemli olan önceden de yazdığım gibi. hdmi 240hz destekliyor normalde.
önceden görselini attığınız dönüştürücü hdmi kablosunu dp çıkışına dönüştürüyor. size dp girişli bir dönüştürücü lazım.Dönüştürücü ile kutusundan çıkan kabloyu takacağım. Hdmi'yi değil
dediğim gibi dönüştürücü almak yerine yeni bir hdmi kablosu almak daha mantıklı. daha sağlıklı olur.Kafam karıştı skdöso görsel paylaşabilir misiniz bahsettiğiniz kablonun
Hdmi hz değerleriönceden görselini attığınız dönüştürücü hdmi kablosunu dp çıkışına dönüştürüyor. size dp girişli bir dönüştürücü lazım.
ya da benim önerim 100tl civarlarına alacağınız bir hdmi kablosu her türlü işinizi görür ve daha sağlıklı bir bağlantı oluşturur.
Ekran kartım hdmi ile max 240hz destekliyor acaba dediğin gibi kablo mu alsam.dediğim gibi dönüştürücü almak yerine yeni bir hdmi kablosu almak daha mantıklı. daha sağlıklı olur.
Ben bi yarın bilgisayarcıya uğrayayım en iyisi skdösıdöaHdmi hz değerleri
Ekran kartım hdmi ile max 240hz destekliyor acaba dediğin gibi kablo mu alsam.
bilgisayarcı ile konuşun ama onun diyeceği de hdmi kablosu alman olur büyük ihtimal. 100-150tl ile en üst sürüm alabilirsiniz.Hdmi hz değerleri
Ekran kartım hdmi ile max 240hz destekliyor acaba dediğin gibi kablo mu alsam.
Ben bi yarın bilgisayarcıya uğrayayım en iyisi skdösıdöa
GTX 560 eski bir kart ve büyük ihtimalle eski HDMI sürümünü kullanıyor dolayısıyla HDMI 2.1 bir kablo alsa bile ekran kartı kısıtlayacaktır diye tahmin ediyorum. Kartın tam modelini bilseydik kontrol edebilirdik.bilgisayarcı ile konuşun ama onun diyeceği de hdmi kablosu alman olur büyük ihtimal. 100-150tl ile en üst sürüm alabilirsiniz.
Eyvallah hocam, teşekkür ederimGTX 560 eski bir kart ve büyük ihtimalle eski HDMI sürümünü kullanıyor dolayısıyla HDMI 2.1 bir kablo alsa bile ekran kartı kısıtlayacaktır diye tahmin ediyorum. Kartın tam modelini bilseydik kontrol edebilirdik.
Düzenleme: Kusura bakmayın ben 2K monitör kullandığım için eski kartımla 165hz alamadığımı düşünmüştüm ancak bir kısıtlama yoksa 1080P'de HDMI 1.3 bile alacaktır.
Eyvallah hocam, teşekkür ederimbilgisayarcı ile konuşun ama onun diyeceği de hdmi kablosu alman olur büyük ihtimal. 100-150tl ile en üst sürüm alabilirsiniz.