S Stamer 80+ Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 259 Dahası Reaksiyon skoru 55 İsim Yusuf İrtegün 21 Aralık 2022 #1 Ghosting ufo testi yaptığım zaman gölgelenme yapıyor fakat fps oyunlarında ghosting hissemiyorum. Sizce ghosting var mı bu testin doğruluk payı nedir, monitörü iade etmeli miyim ?
Ghosting ufo testi yaptığım zaman gölgelenme yapıyor fakat fps oyunlarında ghosting hissemiyorum. Sizce ghosting var mı bu testin doğruluk payı nedir, monitörü iade etmeli miyim ?
M misemise 80+ Bronze Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 600 Dahası Reaksiyon skoru 188 İsim Mert Ketenoğlu 21 Aralık 2022 #2 Bende gigabyte monitör almıştım 2k bende de testler de ghosting vardı oyunlar da yoktu
Coolpanda 80+ Silver Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2,380 22 Aralık 2022 #3 Oyunlarda ghosting var mı yok mu kolay kolay anlayamazsiniz. Çok dikkatli incelemeniz gerek. Ben anlayabiliyorum. Hafif hareket bulanıklığı var gibi gözüküyor ama profesyonel oyuncu da değiliz sorun değil böyle şeyler.
Oyunlarda ghosting var mı yok mu kolay kolay anlayamazsiniz. Çok dikkatli incelemeniz gerek. Ben anlayabiliyorum. Hafif hareket bulanıklığı var gibi gözüküyor ama profesyonel oyuncu da değiliz sorun değil böyle şeyler.