Neler Yeni

Monitör gidip gidip geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
Merhaba arkadaşlar bende Dell in 23.8 inç 60hz 5 mslik mönitörü var yaklaşık 10dk da bir kendi kendine kapanıyor sonra geri geliyor 2 en sürüyor gelmesi beni çok rahatsız ediyor bilgisayarı dün aldım monitör 2.el büyük ihtimalle mönitörddndir sizcr neden biraz İnternetten baktım kornarsör arızası olarak geçiyor sizce kaça maal olur

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Merhaba arkadaşlar bende Dell in 23.8 inç 60hz 5 mslik mönitörü var yaklaşık 10dk da bir kendi kendine kapanıyor sonra geri geliyor 2 en sürüyor gelmesi beni çok rahatsız ediyor bilgisayarı dün aldım monitör 2.el büyük ihtimalle mönitörddndir sizcr neden biraz İnternetten baktım kornarsör arızası olarak geçiyor sizce kaça maal olur
Kabloda sorun olabilir. İyice oturtmayı, eğer işe yaramazsa kabloyu değiştirmeyi deneyin.
O da olmazsa monitör pahalıya patlayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloda sorun olabilir. İyice oturtmayı, eğer işe yaramazsa kabloyu değiştirmeyi deneyin.
O da olmazsa monitör pahalıya patlayabilir.
hdımı taklı değiştierceğim kabloyu birde hdmı mı daha iyi disiplay mi ikiside var bende

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yusuf
vur kafasına çalışır normale döner o

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

display girişi yokmuş hdmı ve dvı var mecbur hdmı takıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablo olarak ne önerirsin markası fln önemli mi kablonun
bu konuda bilgim yok, ayrı bir konu açarak HDMI kablo önerisi isteyebilirsin

ZoRaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Zorax

Gidip gelirken klavyenin ışıklarında da bir gitme oluyor mu?

ZoRaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Zorax
yok olmuyor fakat bi ding sesi geliyor windowsdan bi usb kablo çıkarınca öyle ses gelir ya aynısı oluyor

Sen yine dikkat et. Hatta Bilgisayarı kapat. Yeniden bir aç bakalım. Bunu 8-10 kere tekrarla. Açılışta görüntü gelmemesi gibi bir sorun olacak mı? Bilgisayarı yeni aldın. Diğer tüm ihtimalleri bir dışarıda bırakalım. Kabloda sorun varsa o en kolayı zaten.

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kabloda sıkıntı olabilir

Top Bottom