Kanka aynısı benim başıma da geldi elektrik kaçağı gibi bir ses aldıysan (çat pat gibi) kablolarını kontrol et ben çöpe atacağım zaman aklıma gelmişti, baktım meğer kabloların ucu patlamışbi tane tarihi eser samsung monitörüm var adaptörünü prize takarken bir cızırtı geldi ve monitör çalışmadı bugüne kadar hiçbir sıkıntısı yoktu sizce ne olmuş olabilir yardım edebilirimisiniz?
Belki kablo yanmıştır. Başka bir kablo bulabilirsen iyi olur , hiç değilse denemiş olursun.Maalesef elimde başka kablo veya adaptör yok
Kablo yanmis olabilir farklı kabloyla denersen iyi olurbi tane tarihi eser samsung monitörüm var adaptörünü prize takarken bir cızırtı geldi ve monitör çalışmadı bugüne kadar hiçbir sıkıntısı yoktu sizce ne olmuş olabilir yardım edebilirimisiniz?