nasıl overlocklarım
forum.donanimarsivi.com
Mesela benim PSU'm pl 92 63 , bi sıkıntı çıkar mı overlocklarsamRehber - Monitöre Overclock Yapmak!
Evet dostlar, bugün "Nasıl monitöre overclock yapabiliriz?" sorusunun cevabını sizlere vereceğim. Çoğu kişi duyunca şaşırıyor fakat aşırı basit bir işlem aslında, en basit overclock işlemi budur bence. Ekran kartı, işlemci ve RAM'e overclock yapmak çok daha uğraştırıcı. Deneyimle sabit, emin...forum.donanimarsivi.com
Bilgim yok.Mesela benim PSU'm pl 92 63 , bi sıkıntı çıkar mı overlocklarsam
Monitör PSU’na mı bağlı? Yenilerde öyle olmuyor diye biliyorum. Ayrıca bir alakası da yok. Çözünürlük düşünce bazen Hz değeri artıyor.@Jarvis-M Mesela benim PSU'm pl 92 63 , bi sıkıntı çıkar mı overlocklarsam
Arkasından çıkan güç kablosunun nereye gittiğine bakman yeterli. Prize mi gidiyor? Ayrıca bir alakası yok yani.bilmiyorum
Arkasından çıkan güç kablosunun nereye gittiğine bakman yeterli. Prize mi gidiyor? Ayrıca bir alakası yok yani.
Usta şakamı yapıon?? .ds.dMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
böyle bir şey bağlı sadece arkadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
beyaz renklisi
Güç çıkışı? Başka bir kablo daha olmak zorunda. Ayrıca dediğim gibi bir alakası yok, çözünürlük düşürürsen bazen seçenekler artar, 15Hz kadar falan. Farkı hissetmezsin yani.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
böyle bir şey bağlı sadece arkadan