Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,492
- Bütçe
- 05
Amazondan monitör aldım çizik çıktı bende yenisini sipariş ettim yenisi gelene kadar kullansam o gelince iade etsem olur mu? Yani sen çizdin der mi Amazon?
Birde sınav haftası ya hocam Dursun benceDetmezler bence ben msi monitörü 2 hafta kullanıp iade etmiştim sorunuz almışlardı. Amazon iade konusunda pek sıkıntı çıkarmıyor
Yok hocam bize ya kolum kadar çizik gelir yada 4 5 ölü pixel gelirsen monitörünü daha bulamadınmı hocam![]()
Monitör sevdası
-yozgatlı
Şaka maka sınav haftası ne zaman iade edeyim bunu Amazon sen çizdin demez umarım video kaydı almadımsen monitörünü daha bulamadınmı hocam![]()
ihtimal varsa bence riske girme 3-5 gün için net öğrenYok hocam bize ya kolum kadar çizik gelir yada 4 5 ölü pixel gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka maka sınav haftası ne zaman iade edeyim bunu Amazon sen çizdin demez umarım video kaydı almadım
Hocam Çarşamba geliyor satın aldığım öbür monitör onun gelmesi ile 7 gün kullanmış oluyorum elimdeki çizik monitörüihtimal varsa bence riske girme 3-5 gün için net öğren
30 gün hocam amazondan aldım benalış tarihinden itibaren 14 gün kullanma hakkın var. Ancak bu 14 gün satıcının eline geçtiği ana dahil. Yani 11. gün iade ettin kargo 5 gün sürdü o zaman sıkıntı çıkarabiliyolar.