Monitör iadesi yardım

Mehwet

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar şu an MSI 242C monitörünü kullanıyorum fakat sandığımdan daha fazla göze batan bi ghosting olduğu için iade etmek istiyorum sorun şurada başlıyor kutunun içinde gelen köpükleri çöpe attim bunlar iadeye engel olur mu ve kargo ile gönderirken monitörün hasar görmemesi için nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler.
Post automatically merged:

Satıcı amazon bu arada

Satıcıya sor hocam. Ürün hasarlı giderse almazlar. Köpükler olmadan da, hasarsız nasıl yollarsın bilmiyorum.

Köpük al temin edebileceğin yerler vardır kırtasiyelere bak biraz araştırma yaparak bulabilirsin. En kötü ihtimal bulamadın baloncuklu o zımbırtılardan alıp yanlarına sıkıştırır sararsın oda bir koruma sonuçta.En azından boş korumasız göndermemiş olursun. Karşı tarafa bağlı bazıları sorun yapıyor bazıları yapmıyor.

eger orjinal kutu içeriği yoksa iade almazlar.

Merhaba arkadaşlar şu an MSI 242C monitörünü kullanıyorum fakat sandığımdan daha fazla göze batan bi ghosting olduğu için iade etmek istiyorum sorun şurada başlıyor kutunun içinde gelen köpükleri çöpe attim bunlar iadeye engel olur mu ve kargo ile gönderirken monitörün hasar görmemesi için nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler.
Post automatically merged:

Satıcı amazon bu arada
Ben önceden ürün iadesi yaparken kutu içeriğinin eksiksiz olması gerekiyor yazıyordu. Siz direkt köpükleri çöpe atmışsınız.
Bir de benim bildiğime göre köpükler monitörün şekline uygun oluyor. Yani herhangi bir yerden köpük alınca monitörü tam korumayabilir ve yol sırasında hasar alırsa hem iade edememiş olursunuz hem de monitörden olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,519
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri