Yardım Monitör İçin Yardım 🙏

Peacex

80+
Reaksiyon skoru
25
Herkese merhaba monitör arayışım vardır
Sadece oyun olarak kullanacağım
Oynadığım oyunlar ise
csgo
call of duty
Gta tarzı
Monitör alırken neye dikkat etmeliyim ?
2k oled veya kaç hz olmalı bütçem maksimum 20k

Ve ekstra olarak genelde 2. Monitör kullanan cok fazla daha önce hiç kullanmadım bu ikinci monitörü ne için kullanıyorlar sadece yayın için mi acaba bilgi verebilir misiniz teşekkür ederim şimdiden herkese🙏

oled alacaksan zaten çok biseçenek yok o bütçede bi samsungun 200hz bide aocnin 240hz modeli vardı sanırım onlara bakabilirsin. oled olmayacaksa 20k vermene gerek yok. birçok monitör var zaten 2k 240-300hz 12k civarına. yan monitör konusuda da yayın açıyorsan bi yandan chati vs takip edebilir yada oyun oynarken spotify gibi ufak şeyleri alt tab atmadan ordan ayarlarsın gibi gibi ufak şeyler için kullanılıyor.

oled alacaksan zaten çok biseçenek yok o bütçede bi samsungun 200hz bide aocnin 240hz modeli vardı sanırım onlara bakabilirsin. oled olmayacaksa 20k vermene gerek yok. birçok monitör var zaten 2k 240-300hz 12k civarına. yan monitör konusuda da yayın açıyorsan bi yandan chati vs takip edebilir yada oyun oynarken spotify gibi ufak şeyleri alt tab atmadan ordan ayarlarsın gibi gibi ufak şeyler için kullanılıyor.
Çok teşekkür ederim yani 2. Monitör benim için fazla ve gereksiz olur
Diğer olarak ise asus rog 2k 255hz monitörü beğendim sizce?

sırf asus yada beyaz olacak gibi gereksiz takıntılarınız yoksa bence bu paraya daha iyi ürünler alınabilir. yada illa 15k civarı harcayacaksanız dual mode monitörlere de bakabilirsiniz video vs izlerken 4k da cs oynarkende fullhd yüksek hz de kullanırsınız.
Çok teşekkür ederim yani 2. Monitör benim için fazla ve gereksiz olur
Diğer olarak ise asus rog 2k 255hz monitörü beğendim sizce?

Geri