Gerçekte böyle bir görüntü gözüküyor mu, çünkü benim monitörümde hiç yok ama telefon kameralarında patlıyor.Buda normalmi?
Gerçekte böyle bir görüntü gözüküyor mu, çünkü benim monitörümde hiç yok ama telefon kameralarında patlıyor.Buda normalmi?
bendede kamerade patlıyor ama yinede karanlıkta gözüme çarpıyorGerçekte böyle bir görüntü gözüküyor mu, çünkü benim monitörümde hiç yok ama telefon kameralarında patlıyor.
va da yokmu hocam peki va panele geçsem ben istemiyorum çünki bunuNormal hocam, IPS panellerin hemen hepsinde belli miktarda var bu.
bendede kamerade patlıyor ama yinede karanlıkta gözüme çarpıyor
rahatsız ediyor hocam 4500tl fiyata onerebileceginiz yukaru asasıgı ve açısı ayarlanan bir monitör varmı va panelÇok rahatsız etmiyorsa, iade etmezdim, iade edip yeni bir IPS panel monitör alırsan yine denk gelebilir, rahatsız oluyorsan tabi sen bilirsin.
Hocam VA paneller siyahlar konusunda daha iyi olduğu için bu sorun daha az oluyor evet. Işık sızması olabiliyor VA panellerde ama daha az belli oluyor. Bu arada ghosting sorunu olmayan VA alın mutlaka. Yoksa hareketli sahnelerde görüntü çamur gibi oluyor.va da yokmu hocam peki va panele geçsem ben istemiyorum çünki bunu
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...d-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist bu monçtörü alsam bunun yerine olurmu mesalaÇok rahatsız etmiyorsa, iade etmezdim, iade edip yeni bir IPS panel monitör alırsan yine denk gelebilir, rahatsız oluyorsan tabi sen bilirsin.
Pivot olmasına gerek var mı, bu arada va panelde de ışık sızması olabiliyor.rahatsız ediyor hocam 4500tl fiyata onerebileceginiz yukaru asasıgı ve açısı ayarlanan bir monitör varmı va panel
hocam şaştım kaldım elim ayağım titriyor bilgisayarı zor aldım o ayrı bir dert birde monitör çıktı başka bir şey önere bilirmisinizHocam VA paneller siyahlar konusunda daha iyi olduğu için bu sorun daha az oluyor evet. Işık sızması olabiliyor VA panellerde ama daha az belli oluyor. Bu arada ghosting sorunu olmayan VA alın mutlaka. Yoksa hareketli sahnelerde görüntü çamur gibi oluyor.
pivot olsada olur olmasadaPivot olmasına gerek var mı, bu arada va panelde de ışık sızması olabiliyor.
Vg247q1a kullanıyorum ghosting hiç hissetmedim varsa haberim bile yokHocam VA paneller siyahlar konusunda daha iyi olduğu için bu sorun daha az oluyor evet. Işık sızması olabiliyor VA panellerde ama daha az belli oluyor. Bu arada ghosting sorunu olmayan VA alın mutlaka. Yoksa hareketli sahnelerde görüntü çamur gibi oluyor.
Kullanan kişiler forumlarda konu açmış, ghosting varmış, iyi araştırmak lazım va panel monitör alırken.https://www.hepsiburada.com/asus-tu...d-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist bu monçtörü alsam bunun yerine olurmu mesala
Siz olsaniz ne yapardınızKullanan kişiler forumlarda konu açmış, ghosting varmış, iyi araştırmak lazım va panel monitör alırken.