Monitör ışınları için gözlük

fatihggk

80+
Reaksiyon skoru
96
Artık gözlerimin yorulduğunu hissediyorum, doktora gidip dinlendirici ya da ışıktan koruyan gözlük isteyeceğim, bilmiyorum ne kadar para öderim.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

Ya da dediğim gözlükten kullanan var mı faydasını gördünüz mü?

Ben kullanıyorum . sadece ön cam mavi ışık engelleyici var birde camın çift taraflı filtre olan var ben çift taraflı kullanıyorum gayet iyiyim. ben günde 9 saatten fazla pc başındayım hiç baş ağrısı vesayre hissetmiyorum. tabi biraz pahalı.

Ben kullanıyorum . sadece ön cam mavi ışık engelleyici var birde camın çift taraflı filtre olan var ben çift taraflı kullanıyorum gayet iyiyim. ben günde 9 saatten fazla pc başındayım hiç baş ağrısı vesayre hissetmiyorum. tabi biraz pahalı.
Var mı internette linki felan kullandığın gözlüğün? ve doktor tavsiyesi ile mi aldın yoksa internetten mi?

Doktor kontrolsüz almanızı tavsiye etmem çünkü hissetmeseniz bile göz numaranız 0.50 üzeri ise ona göre bir seçim yapılmalıdır.

tabi doktor tavsiyesi ile göz numaramı belirleyip tanıdığım gözlükçüden aldım sertifikalı camdan

Doktor kontrolsüz almanızı tavsiye etmem çünkü hissetmeseniz bile göz numaranız 0.50 üzeri ise ona göre bir seçim yapılmalıdır.
Doktor tavsiyesi olmadan asla almam göz ve gözlük ile şaka olmaz, sadece arkadaşın kullandığını merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi doktor tavsiyesi ile göz numaramı belirleyip tanıdığım gözlükçüden aldım sertifikalı camdan
Ne zaman ve ne kadar almıştın hatırlıyor musun?

geçen haziran ayında yanlış hatırlamıyorsam 750 tl idi ben 500 tl ye felan almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,542
Üyeler
188,774
Son üye
Nuran Demirer
Geri