Denji12345
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
lg ultragear 1920x1080 165 hz monitorum var karıncalanma falan oluyor resimdeki gibi dp kablo kullanıyorum kablodan olabilirmi yoksa monitormü sıkıntılı?
hangi oyun keskinlik ayarın hangi durumda?lg ultragear 1920x1080 165 hz monitorum var karıncalanma falan oluyor resimdeki gibi dp kablo kullanıyorum kablodan olabilirmi yoksa monitormü sıkıntılı?Alıntıyı görüntüle
resident evil 4 buhangi oyun keskinlik ayarın hangi durumda?
keskinlik ayarınız ne durumda ekran kartı nedir?resident evil 4 bu
pcden çektimFotoğrafı telefonla çektiysen monitörden, ss alıp attıysan ekran kartındandır muhtemelen.
oyun içi ekran görüntüsümü ?pcden çektim
klavyeden prt scr tuşuna basıp aldım ssoyun içi ekran görüntüsümü ?
keskinlik durumu oyunda nerde bilmiyorum kartım zotac 4060 ti 16 gbkeskinlik ayarınız ne durumda ekran kartı nedir?
grafik ayarlarında olması lazım ayarları en düşük ve enyüksek şekilde otomatik ayardan yapın en yüksekte renkler biraz daha canlı gibi gözükebilir o şekilde test edin.klavyeden prt scr tuşuna basıp aldım ss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
keskinlik durumu oyunda nerde bilmiyorum kartım zotac 4060 ti 16 gb
yok işe yaramadı hala karıncalanma görüyorum ve keskinlik ayarı bu oyunda ismi farklı olabilir göremedim grafik ayarındagrafik ayarlarında olması lazım ayarları en düşük ve enyüksek şekilde otomatik ayardan yapın en yüksekte renkler biraz daha canlı gibi gözükebilir o şekilde test edin.
bilemiyorum bu tür sorunlar oyun kaynaklı oluyor çoğunlukla keskinlik ayarlarını yapamiyolar büyük ihtimalle oyun ile alakalı forza oyunlarında bu durum daha fazla yaşanıyor ağaçlarda hemde forza horizon 4de kör olma garantili farklı oyunlardada deneyebilirsin.yok işe yaramadı hala karıncalanma görüyorum ve keskinlik ayarı bu oyunda ismi farklı olabilir göremedim grafik ayarında
fortnitede bile oluyor bu karıncalanma sorunu fortnitede göze batmıyor ama sonsuza kadar öyle oynayamambilemiyorum bu tür sorunlar oyun kaynaklı oluyor çoğunlukla keskinlik ayarlarını yapamiyolar büyük ihtimalle oyun ile alakalı forza oyunlarında bu durum daha fazla yaşanıyor ağaçlarda hemde forza horizon 4de kör olma garantili farklı oyunlardada deneyebilirsin.
monitor kablosundan olma şansı varmıdır sencebilemiyorum bu tür sorunlar oyun kaynaklı oluyor çoğunlukla keskinlik ayarlarını yapamiyolar büyük ihtimalle oyun ile alakalı forza oyunlarında bu durum daha fazla yaşanıyor ağaçlarda hemde forza horizon 4de kör olma garantili farklı oyunlardada deneyebilirsin.
Ekran kartı driver sıfırlama denermisin monitörün sürücüsü üstünden ayarlarıda sifirlarmisin eğer var isefortnitede bile oluyor bu karıncalanma sorunu fortnitede göze batmıyor ama sonsuza kadar öyle oynayamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
monitor kablosundan olma şansı varmıdır sence
veya yukardaki adamın dediği gibi ekran kartı