Monitör Karşılaştırması

The Magma Boss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,464
Pivot özelliği,görünümü karizmasıyla 24G2U.

1incisini öneririm

24g2u bence çok daha iyi

Selamlar dostlar aklıma takılan 2 monitör var yardımcı olursanız sevinirim.
https://m.trendyol.com/Asus/vp249qg...L_RfD_BwE&boutiqueId=411304&merchantId=105369

Farkları nelerdir? Aradaki fiyat farkına değer mi? Ayrıca aoc de ölü piksel sıkıntısı çok çekiliyormuş değişimle falan çok uğraşılıyormuş. Yardımcı olur musunuz?
Teknik özellikleri aynı
İki monitör de;
Panel boyutu : 23.8"
Yenileme hızı : 144 Hz
Tepki süresi : 1 Ms
Panel tipi : IPS
Çözünürlük : 1920x1080
Parlaklık : 250
Low Blue Light : Var
FlickerFree : Var
Ratio : 16:9
Kontrast : 1000:1
Görüş Açısı : 178 º
Renk : 16.7 Milyon
Vesa : Var

Aralarındaki fark;
AOC olan 325 TL daha pahalı ve pivot ile dik hale getiriliyor.
Screenshot_8.png

Teknik özellikleri aynı
İki monitör de;
Panel boyutu : 23.8"
Yenileme hızı : 144 Hz
Tepki süresi : 1 Ms
Panel tipi : IPS
Çözünürlük : 1920x1080
Parlaklık : 250
Low Blue Light : Var
FlickerFree : Var
Ratio : 16:9
Kontrast : 1000:1
Görüş Açısı : 178 º
Renk : 16.7 Milyon
Vesa : Var

Aralarındaki fark;
AOC olan 325 TL daha pahalı ve pivot ile dik hale getiriliyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet biliyorum fakat ölü piksel sıkıntısı beni kendinden soğutuyor. Uğraşmak istemiyorum. Sizce aradaki 325 tl yi hakediyor mu? Sizin tercihiniz ne olurdu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pivot özelliği,görünümü karizmasıyla 24G2U.
24g2u bence çok daha iyi
Özellikler aynı, sadece bir pivot özelliği için 325 tl fazla verilir mi sizce?

sadece bir pivot özelliği için 325 TL fazla verilir mi sizce?
Büyük ihtimalle aldığın monitörü ana monitör yapacaksın.
Bugüne kadar "Ana monitörü" ne zaman dik kullandın veya keşke dik çevirebilseydim dedin?
Yani "Pivot" kullanmayacaksan, ne gerek var 325 TL ödemeye?

Büyük ihtimalle aldığın monitörü ana monitör yapacaksın.
Bugüne kadar "Ana monitörü" ne zaman dik kullandın veya keşke dik çevirebilseydim dedin?
Yani "Pivot" kullanmayacaksan, ne gerek var 325 TL ödemeye?
Evet dik kullanmayacağım. İkinci monitör olarak da vga girişli eski bir monitörüm zaten var. Sanırsam asusu tercih edicem. AOC nin ölü piksel sorunu da beni korkutuyordu zaten. Asusta böyle bir sıkıntı var mı biliyor musun?

Evet dik kullanmayacağım. İkinci monitör olarak da vga girişli eski bir monitörüm zaten var. Sanırsam asusu tercih edicem. AOC nin ölü piksel sorunu da beni korkutuyordu zaten. Asusta böyle bir sıkıntı var mı biliyor musun?
ASUS'ta hiç duymadım.
O yüzden bilemiyorum.

Evet biliyorum fakat ölü piksel sıkıntısı beni kendinden soğutuyor. Uğraşmak istemiyorum. Sizce aradaki 325 TL yi hakediyor mu? Sizin tercihiniz ne olurdu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellikler aynı, sadece bir pivot özelliği için 325 TL fazla verilir mi sizce?
Aynı arada kaldım ikisinden birini alacaktım tek fark pivot ve tasarım bu 300 TL farkın pivota değmeyeceğini düşündüm zaten oturduğum şekil belli oyuncuyum ben, dik kullanma gibi bir kaygım da yok. Asus aldım 1 ay falan oldu sorunsuz kullanıyorum.

Her monitörde o sıkıntı vardır, bana gelmedi. Sana gelir belki teknoloji şans işi.

Aynı arada kaldım ikisinden birini alacaktım tek fark pivot ve tasarım bu 300 TL farkın pivota değmeyeceğini düşündüm zaten oturduğum şekil belli oyuncuyum ben, dik kullanma gibi bir kaygım da yok. Asus aldım 1 ay falan oldu sorunsuz kullanıyorum.
Ben de asus ta karar kıldım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,435
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri