Monitör kendiliğinden kapanıyor

Nasıl çözdün ?

Çözüm sağladın mı ? Aynı sıkıntı bende de mevcut 10 dakika içinde kapanma bildirimi alıyorum.

Sa arkadaşlar Çözümü şu. monitörün arkasında Joyistiğin ortasına tıklayarak AYARLAR kısmına girin / SİSTEM AYARI / TİMİNG SHUTDOWN / KAPALI seçip geriye gelin. orta tuşa basarsanız kapalı konuma gelmiyor. TİMİNG SHUTDOWN kapattığınızda problemler çözülmüş oluyor.

Sa arkadaşlar Çözümü şu. monitörün arkasında Joyistiğin ortasına tıklayarak AYARLAR kısmına girin / SİSTEM AYARI / TİMİNG SHUTDOWN / KAPALI seçip geriye gelin. orta tuşa basarsanız kapalı konuma gelmiyor. TİMİNG SHUTDOWN kapattığınızda problemler çözülmüş oluyor.
kralsın sen beee goggle ye yazdım çözümü sende buldum adamsın oyunlarda sinirlerim bozuluyordu kapanıyordu sürekli :D

kapatıp orta tuşa basıyorum menü kapanıyor ama bir daha girip baktığımda kendi açığa çekmiş oluyor kapatmıyor aynı a32 den elimde 2 tane var birinde otomatik kapalı diğerinde açık

edit:tamam çözdüm evetin üstüne gelip orta tuşa basmıcaksınız joysticki sağa çekip kapalı öyle oluyor problemi böylece çözmüş oldum bi an ekran kartından yapıyor zannettmiştim ama tek bir ekranda olunca araştırmaya başlayıp bu konuyu bulmuş oldum teşekkürler.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,206
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri