Monitör kutusundan çıkan DisplayPort kablosu yerine başka DisplayPort kullanmak?

Hiçbir şey olmaz kullanabilirsin. Attığın linkteki monitörün içinden çıkandan daha kalitelidir zaten.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Hiçbir şey olmaz kullanabilirsin. Attığın linkteki monitörün içinden çıkandan daha kalitelidir zaten.
Teşekkür ederim bu monitörümden çıkan Display port 2.1 acaba kablonun kaliteli mi değil mi nasıl anlarız sonuçta attığım linkteki de DisplayPort 2.1 destekli kablo farkı olur mu görüntü kalitesi farı olur mu monitörün kutusundan çıkan kablonun resmini ekledim markası wieson.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de acaba PC'min hangi DisplayPort sürümünde çalıştığını nereden görebilirim monitör ayarlarında görebileceğim bir seçenek yok.

Ekler

• 2354.webp
    2354.webp
    398.6 KB · Hit: 11
  • 2355.webp
    2355.webp
    367.2 KB · Hit: 12
Teşekkür ederim bu monitörümden çıkan Display port 2.1 acaba kablonun kaliteli mi değil mi nasıl anlarız sonuçta attığım linkteki de DisplayPort 2.1 destekli kablo farkı olur mu görüntü kalitesi farı olur mu monitörün kutusundan çıkan kablonun resmini ekledim markası wieson.

Bir de acaba PC'min hangi DisplayPort sürümünde çalıştığını nereden görebilirim monitör ayarlarında görebileceğim bir seçenek yok.
Türünü bulma konusunda bilgim yok ama görüntü kalitesinde hiçbir fark olmaz.

• Beğen
Bunuda Alabilirsin Alternatif Olarak .

Kutu İçinden Çıkan Ürün Kötü Değil OEM Bir Ürün Ama Paugge Ve Kabel Direkt Gibi Kaliteli Kabloları Kullanman İyi Olur .

Son düzenleme:
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel