ben de oyle yapiyorum hocamSabahları kalkınca ekranda toz oluyor. Henüz bir şey yapmadım ama aklımda ıslak mendille peçeteyi azıcık ıslatıp o peçeteyle bastırmadan silip hemen başka bir peçeteyle kurulamak var.
Gözlük silme beziyle hafif fısfısla su sık azcık öyle silSabahları kalkınca ekranda toz oluyor. Henüz bir şey yapmadım ama aklımda ıslak mendille peçeteyi azıcık ıslatıp o peçeteyle bastırmadan silip hemen başka bir peçeteyle kurulamak var.
Hocam monitör vb şeyler için temizlik kitleri var yanında bez ve sıvı oluyor onunlada yapılabilirSabahları kalkınca ekranda toz oluyor. Henüz bir şey yapmadım ama aklımda ıslak mendille peçeteyi azıcık ıslatıp o peçeteyle bastırmadan silip hemen başka bir peçeteyle kurulamak var.
kuru mendil ile tozunu aliyorum yetiyor.Sabahları kalkınca ekranda toz oluyor. Henüz bir şey yapmadım ama aklımda ıslak mendille peçeteyi azıcık ıslatıp o peçeteyle bastırmadan silip hemen başka bir peçeteyle kurulamak var.
Hocam hayırlı uğurlu olsun setupınız iyi günlerde kullanın ömrü bol olsun.Sabahları kalkınca ekranda toz oluyor. Henüz bir şey yapmadım ama aklımda ıslak mendille peçeteyi azıcık ıslatıp o peçeteyle bastırmadan silip hemen başka bir peçeteyle kurulamak var.
Hocam bi setup resmi paylaşır mısınız mümkünse çok merak ettimSabahları kalkınca ekranda toz oluyor. Henüz bir şey yapmadım ama aklımda ıslak mendille peçeteyi azıcık ıslatıp o peçeteyle bastırmadan silip hemen başka bir peçeteyle kurulamak var.