arkadaşlar merhaba 1 haftadır 144 hz 24 inç 1ms monitör fiyatlarını özelliklerini araştırıyorum gezmediğim site kalmadı bütçem 1300 ile 1500 tl arası
Ölü piksel garantisi veren firma bulamadım yorumlara bakıyorum kimine ölü piksel cıkmış kimine çıkmamış yani tamamen şans
3000 tl fiyatındaki monitörleri 1465 civarı ölü pikselden dolayı satıyorlar ekranın uç noktalarında bulunan ölü pikselli monitör almak ne kadar mantıklı?
ıps olması oyuncu monitöründe önemlimi ?
Aklıma yatan monitörlerin linklerini bırakıyorum olur olmaz yada onu alacağına bunu al dediğiniz olursa lütfen bilgi verin iyi akşamlar.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.itopya.com
Ölü piksel garantisi veren firma bulamadım yorumlara bakıyorum kimine ölü piksel cıkmış kimine çıkmamış yani tamamen şans
3000 tl fiyatındaki monitörleri 1465 civarı ölü pikselden dolayı satıyorlar ekranın uç noktalarında bulunan ölü pikselli monitör almak ne kadar mantıklı?
ıps olması oyuncu monitöründe önemlimi ?
Aklıma yatan monitörlerin linklerini bırakıyorum olur olmaz yada onu alacağına bunu al dediğiniz olursa lütfen bilgi verin iyi akşamlar.
ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS VP249QGR 23.8
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
AOC 24" G2460PF 144Hz 1ms VGA DVI HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" G2460PF 144Hz 1ms VGA DVI HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G2460PF ITOPYA'da.