Monitör önerebilir misiniz?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6500
monitörlerden pek anlamıyorum fakat 165hz civari ve en dusuk 24 inc olmasını istiyorum tahmini 6500 gibi bir butcem var yani bu monitorlerin ekstra ozelliklerini falan bilmedigim icin size sormak istedim marka olarakta bilindik bir marka olması yeter birde bu monitorun yuksekligi baktigi yon falan ayarlanabilirse guzel olur simdiden tesekkurler
Post automatically merged:

monitörlerden pek anlamıyorum fakat 165hz civari ve en dusuk 24 inc olmasını istiyorum tahmini 6500 gibi bir butcem var yani bu monitorlerin ekstra ozelliklerini falan bilmedigim icin size sormak istedim marka olarakta bilindik bir marka olması yeter birde bu monitorun yuksekligi baktigi yon falan ayarlanabilirse guzel olur simdiden tesekkurler
birde en fazla 1ms lazim

birde en fazla 1ms lazim

dğnyanın en iyi monitörü

Hocam bende arıyorum almak ixin HP omen var onu öneren olmuştu 400cd parlaklığı felan var ben galiba onu alıcam ama aklımda gigbyt 24 inçlik versiyonu var tabi ne kadar başarılı bilmiyorum IPS panel olması ve CD degerinin muhtemel yüksek olmasını istiyorum yoksa 250 değere sahip dolu monitör var ama ben 300 400 arası olsun istiyorum parlaklık dgerri

Geri