Öneri MONİTÖR ÖNERİN LÜTFEN

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhabalar, 3-5 gün sonra maaşım yatacak ve kendime bir 144HZ 1MS monitör almak istiyorum. Bütçem 1500TL.
Aklımda şu aralar AOC 24G2U Monitörünü almak var, fakat ben yine de bir araştırayım belki ondan daha güzelini bulurum diye düşündüm. Önerilerinizi heyecanla bekliyorum.
Bu arada IPS ve TN panel ne oluyor onu açıklayabilecek biri olursa çok sevinirim.
İlk defa kaliteli bir monitöre geçeceğim için bilgim yok.

IPS'te renkler biraz daha canlıdır ancak gecikme süresi fazladır. Mesela 24G2U 1ms yazıyor ancak aslında daha fazla maalesef. VA panel TN ile IPS'in arası IPS kadar yavaş değil TN kadar renkleri de solgun değil. C24G1 alternatif olarak alınır.

Arkadaşlar merhabalar, 3-5 gün sonra maaşım yatacak ve kendime bir 144HZ 1MS monitör almak istiyorum. Bütçem 1500TL.
Aklımda şu aralar AOC 24G2U Monitörünü almak var, fakat ben yine de bir araştırayım belki ondan daha güzelini bulurum diye düşündüm. Önerilerinizi heyecanla bekliyorum.
Bu arada IPS ve TN panel ne oluyor onu açıklayabilecek biri olursa çok sevinirim.
İlk defa kaliteli bir monitöre geçeceğim için bilgim yok.
24g2u 1650-1700 TL civarında haberiniz olsun. Bütçenizi aşıyor size https://www.trendyol.com/asus/vp249...-36755545?boutiqueId=411304&merchantId=105369 bu monitörü öneririm AOC ile tamamen aynı ve Asus kalitesi. AOC'nin bir artısı var her yere dönüyor dik bile kullanabiliyorsunuz. Bu özellik için 300 TL fark var. Benim bununla işim olmadığı için Asus aldım kullanıyorum. Çok memnunum. Size de öneririm. Üzmez sizi.

24g2u 1650-1700 TL civarında haberiniz olsun. Bütçenizi aşıyor size https://www.trendyol.com/Asus/vp249...-36755545?boutiqueId=411304&merchantId=105369 bu monitörü öneririm AOC ile tamamen aynı ve Asus kalitesi. AOC'nin bir artısı var her yere dönüyor dik bile kullanabiliyorsunuz. Bu özellik için 300 TL fark var. Benim bununla işim olmadığı için Asus aldım kullanıyorum. Çok memnunum. Size de öneririm. Üzmez sizi.
Yukarı aşağı kaldırıp indirebiliyor muyuz ? Ve Paneli nedir
Post automatically merged:

IPS'te renkler biraz daha canlıdır ancak gecikme süresi fazladır. Mesela 24G2U 1ms yazıyor ancak aslında daha fazla maalesef. VA panel TN ile IPS'in arası IPS kadar yavaş değil TN kadar renkleri de solgun değil. C24G1 alternatif olarak alınır.
Kavisli ama yaa. İyi olur mu bilmiyorum ki.

Yukarı aşağı kaldırıp indirebiliyor muyuz ? Ve Paneli nedir
IPS panel hocam teknik özellikle AOC ile tamamen aynı tek fark pivot özelliği yok her yere dönmüyor. Dediğiniz gibi yukarı aşağı gitmiyor. Normal monitörler gibi sadece aşağı ve yukarı eğilebiliyor.

Geri