Monitör Önerir Misiniz?

senin gözlerinin hissedeceği bir fark değil
mesela şu an bende alienware 120 hz monitörü var ve bu beni bu zamana kadar hiç üzmedi yaklaşık 6 yıl oldu :D şimdi böyle bir durumda beni üzmeyecek olan tam olarak philips mi acaba yoksa lenovo mı ikisinden birini alayım direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

phlips lenovo ikiside uzmez

lenovo ayar özelliği guzel diye önerdim

philips f/p
zaten garanti ile alıcam 1000 tl iade edilecek bana o yüzden rahatım biraz

elektronik biraz şans işi gidip 15k asus rog alırsın 1 ay sonra bozulur yada ölü piksel ışık sızması olur bu islerde biraz şans önemli gidersin dandik gamepower alırsın 10 sene hatasiz kullanirsin :(

bu neden bu kadar ucuz
İsmi pek duyulmadığından olsa gerek ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Bu monitör hakkında çok olumlu geri dönüşler var. Olmadı kullanıcı geri dönüşlerine ve diğer forumdaki kullanıcıların yorumlarına bakıp ona göre karar verirsiniz. Yine de içinize sinmezse, almazsınız olur biter.

Asagıda aynı markanın 2K versiyonun incelemesi mevcut:

Burada da 1080p versiyonunun incelemesi var:

Ama sizin ekran kartınıza bu markanın 1080p versiyonu gider.

İsmi pek duyulmadığından olsa gerek ama bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Bu monitör hakkında çok olumlu geri dönüşler var. Olmadı kullanıcı geri dönüşlerine ve diğer forumdaki kullanıcıların yorumlarına bakıp ona göre karar verirsiniz. Yine de içinize sinmezse, almazsınız olur biter.

Asagıda aynı markanın 2K versiyonun incelemesi mevcut:

Burada da 1080p versiyonunun incelemesi var:

Ama sizin ekran kartınıza bu markanın 1080p versiyonu gider.
ben msi aldım zaten ya

Geri