Monitör önerisi 5-6k bütçe (zorlarsam 7)

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
7000
Hem laptopumu(4060 lı) hemde ps4 ümü bağlayacağım bir monitör önerir misiniz?? Ps4 ten ses alabilmem için dahili hoparlörü olması iyi olabilir. Ya da ps4 den ses alabilmem için hem monitör hem hoparlör de önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

normal şartlarda 1080p çözünürlükte 27'' önermem
piksellerin belirginleşmesi muhabbetine
bu normal bilgisayar kurulum monitör ile aranda olan mesafe durumuna göre önermediğim bir durum

lakin playstation bağlayacaksan ve normal masaüstü oturma planındaki monitörle arandaki mesafeden daha fazla bir mesafe ayarlayacaksan
27'' de bakabilirsin

27'' 1080p ips panel 180 hz hoparlörlü plus üyeliğine 5529 tl

normal şartlarda 1080p çözünürlükte 27'' önermem
piksellerin belirginleşmesi muhabbetine
bu normal bilgisayar kurulum monitör ile aranda olan mesafe durumuna göre önermediğim bir durum

lakin playstation bağlayacaksan ve normal masaüstü oturma planındaki monitörle arandaki mesafeden daha fazla bir mesafe ayarlayacaksan
27'' de bakabilirsin

27'' 1080p ips panel 180 hz hoparlörlü plus üyeliğine 5529 tl
1758495164167.webp

attığım monitör 23.8 inç yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/philips-evni...-dp-gsync-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26451 masada az yer kaplaması açısından bunuda alabilirim önerir misiniz?

Yakın duruyorum 24 civarı inç yeterli olacağını düşünüyorum. Almışken de iyisinden bir monitör almak istiyorum ve masam küçük.
O zaman bende bu monitörü önerebilirim.
Bir çok Youtube videosunda en iyi bütçe monitörü kategorisine koydukları bir monitör.
Hoparlör yok ancak bütçe dahilinde çözersiniz gibi.

Düşüneceğim. Önerin için teşekkür ederim
O zaman bende bu monitörü önerebilirim.
Bir çok Youtube videosunda en iyi bütçe monitörü kategorisine koydukları bir monitör.
Hoparlör yok ancak bütçe dahilinde çözersiniz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri