Öneri MONİTÖR ÖNERİSİ MAKS 4.5-5K

Msi G244F E2 de BOE panelden HKC'ye düştüğü için olabilir mesela.
Hayır adam doğru söylüyor bende önceden monitörler aradındaki farkı anlamıyordum msi,Asus gibi bilindik markalar olsun yeter diyordum ama başka forumlarda monitör incelemelerini okuduktan sonra monitörlerin sadece markasına bakıp alın maması gerketiğini anladım. Şuan aoc 24g42e yi kullanıyorum ve denildiği gibi renkler çok net ve kontrast oranınında yüksek olması uzun vadede monitöre bakarken göz lere min hasar veriyor. Aynı fiyat abndında uzun vadede msi ve Asus gözlere çok zarar veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim gibi yazın oyun başında sabahlıyan biri için önemli ayrıntılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Ben bişey atmadım usta sen uçuk hayaller içerisindesin
Bu monitör bile o monitörden çok daha yüksek değerler sunuyor. Ayrıca fena fark var. AOC %96 DCI-P3 sunarken, MSI %75 sunuyor. AOC 1500:1 kontrast sunarken, MSI sadece 800:1 kontrast sunuyor. MSI'da DCI-P3 düşük olduğundan dolayı renkler kötü gözükür, AOC'da yüksek olduğundan dolayı renkler iyi gözüküyor. MSI'da düşük kontrastan dolayı siyah bir ekranda siyaha dair hiçbirşey göremezsin, AOC'da ise siyahlar neredeyse tam siyah gözükür.
Bu monitör ile senin attığın monitör arasında dağlar kadar panel farkı var.
Ne arıyosun tam olarak usta her şey aynı anda istiyosan 5k ya monitör bulamazsın James Donkey alıp seneye patlatacaksan bilemem
ne alayım arkadaşlar bişi önerin

Geri