Çözüldü✓ Monitör Önerisi Msi Mag 275 CQRF QD E2

Sycl1299

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
10000
Herkese merhaba başlıkta belirttiğim monitör alınır mı ? Fiyatı şu an 9 bin civarı QD olduğu için renklerin çok canlı olduğu hakkında yorumlara denk geldim ama net bir incelemesini bulamadım neredeyse tamamen hikayeli oyunlar oynuyorum bu monitörü almalı mıyım yoksa 27 inç 2K başka öneriniz var mı ?

bütçen varsa rting sitesinde oyun puanı 8.5 :
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçen varsa rting sitesinde oyun puanı 8.5 :
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef bütçem 10 bin ile kısıtlı

Bu modelin ghosting testini gördüm gayet iyi. Osd menüsünden response time ayarını Fast yapmayı unutmayın.

Teşekkür ederim sipariş edeceğim bu gün o zaman
Şu rehberlere bir gözatın.

Şu rehberlere bir gözatın.
Tamamdır bakacağım 9 bin civarında sizin önereceğiniz farklı bir monitör var mı ve benim kullanım senaryom için VA mı IPS mi tercih edilmeli (neredeyse tamamen hikayeli oyunlar)

hocam kavisli monitör alma va panelden yapılabiliyo sadece ve ıps e kıyasla renkleri çok kötü. gamepower sonic t80 öneririm kullandım çok memnun kaldım
Ben kavisten ziyade QD olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum kâğıt üzerinde kontrast ve renk değerleri güzel ama inceleme olmadığı için acaba pişman olur muyum diye düşünüyorum gamepower düşünmemiştim hiç ama öneri için teşekkür ederim incelemelerini izleyeceğim

Ben kavisten ziyade QD olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum kâğıt üzerinde kontrast ve renk değerleri güzel ama inceleme olmadığı için acaba pişman olur muyum diye düşünüyorum gamepower düşünmemiştim hiç ama öneri için teşekkür ederim incelemelerini izleyeceğim
hocam bende kağıt üzerinde hoş duran msi ın monitörünü samsungun monitörünü aldım aide ettim ikisini de. beklentin renkse görüntü aklitesiyse kesinleikle 2 seçeneğin var ips ve oled. luan msi mag 401qr kullanıyorum manyak bişe 40" ıps 2k 155hz monitör ama gamepower sonic t80 in görüntü ve renk kalitesine yakın bile değil

Geri