Alabilirsin, sizin kullanımınıza iyi gider.Tamamdır bakacağım 9 bin civarında sizin önereceğiniz farklı bir monitör var mı ve benim kullanım senaryom için VA mı IPS mi tercih edilmeli (neredeyse tamamen hikayeli oyunlar)
Sonic T80 o fiyat bandında alınmaz. Ezbere İPS panel daha iyi demek yerine biraz araştırma yapın. Paylaştığım videoya bir gözatın.hocam kavisli monitör alma va panelden yapılabiliyo sadece ve ıps e kıyasla renkleri çok kötü. gamepower sonic t80 öneririm kullandım çok memnun kaldım
Bu rehberi de okumanızı öneririm.
Rehber: Monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
Fazla detaya girmeden herkesin anlayacağı şekilde bilgilendireceğim. Çok önemli olmayan kısımlara detay bilgi diye ekleyeceğim, isteğe bağlı okuyabilirsiniz veya geçebilirsiniz. Öncelikle monitör seçmeden önce incelemesi bulunan bir model seçmeniz gerekiyor. Bunun sebebi monitörlerde...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kağıtüstünde yazana göre almayacaksınız zaten. İncelemelere göre alıcaksınız.hocam bende kağıt üzerinde hoş duran msi ın monitörünü samsungun monitörünü aldım aide ettim ikisini de. beklentin renkse görüntü aklitesiyse kesinleikle 2 seçeneğin var ips ve oled. luan msi mag 401qr kullanıyorum manyak bişe 40" ıps 2k 155hz monitör ama gamepower sonic t80 in görüntü ve renk kalitesine yakın bile değil