hocam okuduğunu anlamakta zorluk yaşıyosun sanırım. samsung g3 g5 kullandım msi mag serisi 3 monitör kullandım 1080 ve 2k olan ve aralarında görüntü kaliteis ghosting gibi kısasları yapabiliyorum. aralarında en iyi görüntü ve ghosting performansını t80 de deneyimledim. ki şuan msi mag 401qr kullanıyorum farklı şeyler sunan bi monitör ama görüntü kallitesi olarak yine t80 in gerisinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internetten aldıktan sonra memnun kalmazsan iade hakkın var sonuçta hocam çok düşünme en içine sineni al kafana takılırsa iade edersin ben t80 den sonra şuanki mag 401qr yi alana kadar 4 farkı model alıp iade ettim
okuduğunu anlayamayan bi zigotsun t80 kullanmıyorum şuan ekranın üstüne oturmuşsun yanlış okuyosun reis kalk gözünle oku. ne yazacağımı da sana sormayacam
Yaprak beyinli 2 saattir sana anlamadığın konuları öğretmeye çalışıyorum, beyin diye ot olduğu için sende anlamamakta ısrarcısın. 1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim.
Yaprak beyinli 2 saattir sana anlamadığın konuları öğretmeye çalışıyorum, beyin diye ot olduğu için sende anlamamakta ısrarcısın. 1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim.
OSD menüsüne girip response time ayarını Fast olarak ayarlamayı unutmayın. Bu ayar ghosting için önemli. Bazı ot beyinliler OverDrive'ın ne olduğunu bilmeden kullandığı monitörü ghostingli diye kötülüyor. Anlatıyoruz anlamamakta ısrarcı.
OSD menüsüne girip response time ayarını Fast olarak ayarlamayı unutmayın. Bu ayar ghosting için önemli. Bazı ot beyinliler OverDrive'ın ne olduğunu bilmeden kullandığı monitörü ghostingli diye kötülüyor. Anlatıyoruz anlamamakta ısrarcı.