Çözüldü✓ Monitör önerisi ve kaç k seçmeliyim

Reaksiyon skoru
55
ekran kartı:7700XT
işlemci: amd ryzen 5 7600
ben 2k kullanmak istiyorum ama hepsi 27inç 1080p mi almalıyım 2k mı almalıyım darboğaz yaparmı ve ikisinde de monitör önerisi yapar mısınız 9k ya kadar geçmezse sevinirim

Bu iki modelden birini alabilirsin.

sizce 2k almalımıyım yoksa 1080p mi almalıyım rekabetçi oyun oynamayı seviyorum 1080p alıp ekran kartı ve işlemciye hakaret olmuş olurmu

gecikmeleri nasıldır ve ghosting yaparmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

size göre hangisi daha iyi önerilere açığım yeni aldım pc yi

10k ya kadar çıkabilirsem ne önerirsiniz yoksa bunlar bana yeterli olur mu gecikmeleri nasıldır geçen monitörle ilgili konu açıldı ama kaçırdım

10k ya kadar çıkabilirsem ne önerirsiniz yoksa bunlar bana yeterli olur mu gecikmeleri nasıldır geçen monitörle ilgili konu açıldı ama kaçırdım
Ne için kullanacaksınız? Rekabetçi oyunlar mı yoksa hikayeli oyunlar mı?
Desktop Screenshot 2025.06.23 - 19.11.31.78.webp

Desktop Screenshot 2025.06.23 - 19.12.12.97.webp

rekabetçi oyunlar daha öncelik ama hikayede rekabetçide oynuyacağım LoL csgo valorant oynuyacağım hikaye modu Spiderman serileri God of War vs

o yüzden ghosting olmayan ve gecikmesi düşük olmasını istiyorum

10k ya çıkabilirsen Samsung G65B çıkamam diyosan R27qe. 1080p de sistemin darboğaz falan yapmaz üstte biri saçmalamış ama 2K ya da geçebileceğin bi ekran kartın var. Seçim senin olur.

10k ya çıkabilirsen Samsung G65B çıkamam diyosan R27qe. 1080p de sistemin darboğaz falan yapmaz üstte biri saçmalamış ama 2K ya da geçebileceğin bi ekran kartın var. Seçim senin olur.
4 5 yıl kullanıcam 1080p alırsam verdiğim paraya yazık olur mu ona göre 2k alıcsğım

rekabetçi oyunlar daha öncelik ama hikayede rekabetçide oynuyacağım LoL csgo valorant oynuyacağım hikaye modu Spiderman serileri God of War vs

o yüzden ghosting olmayan ve gecikmesi düşük olmasını istiyorum
Üstteki arkadaşın önerdiği gibi G65B alabiliyorsan al, daha düşük bütçede G274QPF E2 veya R27QE alabilirsin. Hiç biri üzmez.

4 5 yıl kullanıcam 1080p alırsam verdiğim paraya yazık olur mu ona göre 2k alıcsğım
Aynı şekilde benim 1080p 310hz bi monitörüm var ben de 2. monitör olarak 2k ya geçmek istedim ve G65B modelini aldım forumdaki arkadaşlar da sağolsun daha karma bi kullanım için en mantıklı seçeneğin o olduğunu düşünüyorum. Pivot özelliği olsun tepki süresi olsun gayet güzel bi monitör. İleride de sistemi geliştirirsen oled falan geçersin bence 1080p ye gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,493
Üyeler
183,128
Son üye
mehmtcln
Geri