Öneri Monitör seçimimi nasıl yapmalıyım

1STRANGE

80+
Reaksiyon skoru
23
Bilgisayar kurmak istiyorum, ekran kartları pahalı olduğu için şimdilik apu sistem kurmak için Ryzen 5 5600g aldım bide anakartım var A320MS2H . Apu sistem olduğu için zaten çok fps alamayacağım hemde bütçemi zorlamak istemiyorum . Bu yüzden monitör alırken 60/75 hz 24" almayı düşünüyorum sıfır yada güzel bulursam ikinci el fark etmez sizce ne kadar mantıklı yardımcı olursanız sevinirim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe maks 4000

Hocam oncelikle apu sistemle evet cok fps alamazsiniz ama ileriye yonelik dusunurseniz 144 hz almaniz mantikli olacaktir,apudan ekran kartliya gecnce bu sefer tekrar monitor bakmaya baslicaksniz buda fazladn maliyet demek,ayrica 4000 tl ye 144hz monitor cok rahat bulabilirsiniz....

Hocam oncelikle apu sistemle evet cok fps alamazsiniz ama ileriye yonelik dusunurseniz 144 hz almaniz mantikli olacaktir,apudan ekran kartliya gecnce bu sefer tekrar monitor bakmaya baslicaksniz buda fazladn maliyet demek,ayrica 4000 TL ye 144hz monitor cok rahat bulabilirsiniz....
Peki öneri bir marka modeliniz varmı acaba

Yada sizce ikinci el almak ne kadar mantıklı

Peki öneri bir marka modeliniz varmı acaba

Yada sizce ikinci el almak ne kadar mantıklı
Mobilde oldugm icin link atamiyorum ama,gaminggen.tr de asus vp249qgr model monitor var 3899 tl ona bakabilirsin...

Geri