Majestyy
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 8000
Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.Extra bi monitörde önerebilirsiniz.
forum.donanimarsivi.com
asus ve msi dan şaşma hz veya kalite sana kalmış
Knk monster va onu ele zaten asus iyi gibi
Ekran kartın ne belki 2k da düşünülebilir
Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz.Extra bi monitörde önerebilirsinibir de ekran kartın ne 2k da dü
Asus msi dada oldukça kötü monitörleri var hem fiyatı hemde kalitesi açısındanasus ve msi dan şaşma hz veya kalite sana kalmış
Öyle zaten giriş seviyesindeki monitörleri çok iyi değil çok marka şeysi yapmaya gerek yokAsus msi dada oldukça kötü monitörleri var hem fiyatı hemde kalitesi açısından
kaite derken reıs ben hz ve 1080p 2k veya 4k olmaısndan kasdettım. benım 2k ıle işim yoktu asus rog 3080 hz monıtor aldım . uzun bır sure kafam rahat 500 hz monıtorler kesın olarak kullanılmaya başlayana kadarAsus msi dada oldukça kötü monitörleri var hem fiyatı hemde kalitesi açısından
Knk bu fiyat bandında en iyi monitör kesinlikle
Bu kalitedeki monitörler en az 6000tl den başlıyor lenovonun bu monitörü cidden çok güzelKnk bu fiyat bandında en iyi monitör kesinlikle
Lenovo legion r25i30 efsane bence fiyatına göre
Rtx3050 4gb laptop var elimde ben yetmez diye bakmadım 2kKnk monster va onu ele zaten asus iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartın ne belki 2k da düşünülebilir
Asuslar msilar dururken lenovo tercih etmek mantıklı mı bilemedim yaKnk bu fiyat bandında en iyi monitör kesinlikle
Bu kalitedeki monitörler en az 6000tl den başlıyor lenovonun bu monitörü cidden çok güzel
Bir de laptopa takacağım(laptop 144hz)çift ekran kullanıcam180hz destekler mi ?Knk bu fiyat bandında en iyi monitör kesinlikle
Bu kalitedeki monitörler en az 6000tl den başlıyor lenovonun bu monitörü cidden çok güzel
Knk lenovonun sen bu monitörün bir bak sonra asus mu msi mi tercih edersin sen şimdi kime sorsan lenovonun bu monitörün tercih eder birde 165hz bu monitör laptopu bilemem değişir displayport varsa onla kullan destekler büyük ihtimalleRtx3050 4gb laptop var elimde ben yetmez diye bakmadım 2k
Asuslar msilar dururken lenovo tercih etmek mantıklı mı bilemedim ya
Bir de laptopa takacağım(laptop 144hz)çift ekran kullanıcam180hz destekler mi ?