İhtiyacım olan özelliklere sahip çok güzel görünen bir monitör göndermişsiniz, ben de parlaklığı düşük kullandığım için sorun olmaz diye düşünüyorum. Bilgisayar konusunda birçok parça da MSI tercih ettiğim için monitör konusunda da MSI tercih edebilirim. Öneriniz için çok teşekkürler, şimdilik incelediğim monitörler arasındaki en iyisi sizin gönderdiğiniz.Merhaba, MSI ın bir modeli var, ben de kullanıyorum, fiyat olarak sizin bütçenize uygun ve özellik olarak da fena bir model değil. Bir bakıp araştırabilirsiniz.
Yalnız ısınmadan kaynaklı olabileceğini düşündüğümüz bir sorunu olabilir, hatta forum da bir arkadaş bu sorunla ilgili konu açmıştı. Özellikle ekran parlaklığını %100 e alınca panel 1-2 saniyeliğine kararıp geri gelebiliyor. Ben parlaklığı %30 da kullandığım için çok fazla yaşamadım bu sorunu ama konuyu açan arkadaş epeyce rahatsız olmuştu. Benzer özelliklere ve fiyata sahip ASUS unda bir modeli var bu modeli de düşünebilirsiniz.
![]()
ROG Strix XG27UCS | 27 to 31.5 Inches | Gaming monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
27-inch 4K, 180Hz, 1ms (GTG), Fast IPS, Extreme Low Motion Blur Sync, USB Type-C, G-Sync compatible, DisplayWidget Center, tripod socket, HDRrog.asus.com