Yardım Monitör Tavsiye Topluluk Yardımlaşma

cskasap

80+
Reaksiyon skoru
56
İyi Günler Bu Kasım ayında Monitör almak istiyorum baya araştırıyorum bazı monitörler var listemde sizinde Önerinizi almak isterim belki Başka Arkadaşlarda Bu konudan Yararlanabilir.

Bütçe:6K
180-240HZ arası
Ekran Kartı:5060ti 16Gb
Oynadığım Oyunlar
Valorant/CS2/Hikayeli Oyunlar
Dikkat ettiğim Hususlar;
Ölü pixel çıkarsa kolay iade
Kronik sorunlu bir monitör olmaması
ghosting olmayan
Paneli kaliteli olsun
Pivot özelliği olursa iyi olur
Pişman olmayacağım bir monitör istiyorum
Teşekkür Ederim iyi Günler Dilerim...

İyi Günler Bu Kasım ayında Monitör almak istiyorum baya araştırıyorum bazı monitörler var listemde sizinde Önerinizi almak isterim belki Başka Arkadaşlarda Bu konudan Yararlanabilir.

180-240HZ arası
Oynadığım Oyunlar
Dikkat ettiğim Hususlar;
ghosting olmayan
Paneli kaliteli olsun
Pişman olmayacağım bir monitör istiyorum
Teşekkür Ederim iyi Günler Dilerim...

AOC 24G42E 24 bende almayı planlıyorum fakat pivot özelliği yok diye biliyorum ben monitör standıyla kullanacağım için dert etmedim

Bende Onu Düşünüyorum ama ghosting vb şeyler var mı acaba Belki Bende Monitör standı ile kullanırım
OverDrive modlarını ayarladıktan sonra ghosting kalkıyor diye okumuştum bi yerde tam bi bilgim yok

Elimde Aoc 27 inch 165 hz monitör var. Elimdekini ikinci monitör yapıp, 240-280hz monitör arıyorum indirimde umarım kayda değer bir şey bulurum.. 2k, 1080p farketmez.

Elimde Aoc 27 inch 165 hz monitör var. Elimdekini ikinci monitör yapıp, 240-280hz monitör arıyorum indirimde umarım kayda değer bir şey bulurum.. 2k, 1080p farketmez.
kasımda indirmler var hocam araştır iyice bizde biraz takip ediyoruz bakalım denk gelir belki

hocam bu iyi midir? başka tavsiyeniz varmıdır...
https://www.itopya.com/aoc-24g4xe-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26447 bunu al geç

180-240HZ arası
Oynadığım Oyunlar
Dikkat ettiğim Hususlar;
ghosting olmayan
Paneli kaliteli olsun
Pişman olmayacağım bir monitör istiyorumTeşekkür Ederim iyi Günler Dilerim