Monitör alacağım.24 inc İps tercihimdir. 144 Hz ve üstü olması lazım FPS oynuyorum.
Buna baktım fakat bazı kullanıcılar ışık sızması olduğunu söylüyor bilemedim yani
@Ricciardo Hocam sizin DELL ile ilgili bir konunuz vardı son durum ne olduBu var ancak kullanıcıların ciddi bir kısmı cızırtı sorunundan bahsediyor, az bir ses değilmiş baya kulak tırmalıyormuş.
Bunun F2 versiyonu var o da indirimdeyken bu fiyattaydı ama tekrar girer mi girerse ne zaman girer bilmiyorum. Dell G2422HS de bakabilirsin 3.8k sanırsam.GIGABYTE 23.8" G24F 165Hz (170Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 2xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F 165Hz (170Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 2xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam benim monitörde ghosting vardı, iade için yolladım iadem onaylandı. Ben de G24F2 aldım onu kullanıyorum şu an. Memnunum.@Ricciardo Hocam sizin DELL ile ilgili bir konunuz vardı son durum ne oldu
hocam yapmayın benim açtığım başlıkta herkes bu monitörü önerdi.aldım ben de bu cızırtı vs sıkıntı olur.Bu var ancak kullanıcıların ciddi bir kısmı cızırtı sorunundan bahsediyor, az bir ses değilmiş baya kulak tırmalıyormuş.
Bunun F2 versiyonu var o da indirimdeyken bu fiyattaydı ama tekrar girer mi girerse ne zaman girer bilmiyorum. Dell G2422HS de bakabilirsin 3.8k sanırsam.GIGABYTE 23.8" G24F 165Hz (170Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 2xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F 165Hz (170Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 2xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F ITOPYA'dawww.itopya.com
Dostum maalesef bu tarz geribildirimler internette mevcut, sende yaşanır yaşanmaz bilemiyorum.hocam yapmayın benim açtığım başlıkta herkes bu monitörü önerdi.aldım ben de bu cızırtı vs sıkıntı olur.