Neler Yeni

Monitör Tepki Süresi Ayarı Nasıl Olmalı ?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,kullandığım monitör Gamebooster gb-2428ff modelini kullanıyorum normalde monitörün kendi ayarlarından tepkime süresi kapalıydı fakat ayarlarını incelediğimde yüksek orta ve düşük ayarı olduğunu gördüm bu ayar en iyi oyun performansı için hangi kademede olması gerekiyor ? Teşekkür ederim.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-04-14 at 20.22.19.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-14 at 20.22.19.jpeg
    530.1 KB · Hit: 399
Bende bu modeli kullanıyorum ve bu ayarı ne olarak kullanmalıyım?

Tepki süresi ortada ya da en düşükten bir önceki ayar neyse onda kalsın.

En yüksek dediği en düşük gecikme mi ve neden orta? Şuanda bende kapalı olarak duruyor ayrıca MPRT ayarı açık mı olmalı?
Tepki süresinin düşük olmasını istiyorsan EN DÜŞÜK ne varsa ondan bir öncekini seç en stabil ayar genelde burdaki olur. MPRT kapat.

Kendin aç kapa fark var mı gör. Tepki süresi dediği ayar overdrive ayarı, MPRT dediği de muhtemelen backlight strobing ayarıdır. Açınca parlaklık azalmıyorsa deneyebilirsin.

Merhabalar,kullandığım monitör Gamebooster gb-2428ff modelini kullanıyorum normalde monitörün kendi ayarlarından tepkime süresi kapalıydı fakat ayarlarını incelediğimde yüksek orta ve düşük ayarı olduğunu gördüm bu ayar en iyi oyun performansı için hangi kademede olması gerekiyor ? Teşekkür ederim.
Yüksek ayarını öneririm bende de VA panel var en hızlıda kullanıyorum tepki süresini.

Geri