Neler Yeni

Monitör titremesi problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
iiyama g2470 monitörüne sahibim aşşırı da memnunum fakat şöyle bir sıkıntı var. oyunlarda veya film izlerken olmuyo ama masaüstünde browserda gezinirken falan ekranın üst kısmında ara ara titremeler oluyo. nedeni nedir. freesync açık veya kapalı fark etmiyo iki türlü de aynı. bağlantılarda problem yok

Çözüldü
Ekran kartını çıkarıp tekrar taktım düzeldi.

Son düzenleme:

onurorkn2

80+
iiyama g2470 monitörüne sahibim aşşırı da memnunum fakat şöyle bir sıkıntı var. oyunlarda veya film izlerken olmuyo ama masaüstünde browserda gezinirken falan ekranın üst kısmında ara ara titremeler oluyo. nedeni nedir. freesync açık veya kapalı fark etmiyo iki türlü de aynı. bağlantılarda problem yok.
ekran kartında sorun olabilir driverları falan kurulumu yada güncel değilse güncelle

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartında sorun olabilir driverları falan kurulumu yada güncel değilse güncelle
driverları güncel. ayrıca bir tane de 17inç 75hz monitörüm var onda sıkıntı olmuyor. ve oyunlarda da sıkıntı olmuyor dediğim gibi sadece masaüstünde browserda dolaşırken falan oluyor. ve çok sık olmuyor 20dk da bir çok ufak saliselik bir şey

ayrıca umarım benim gözlerimde sıkıntı vardır. ekran kartında yoktur. bir de bir şey daha soracağım. ben de asus dual rtx3060 var. nvidianın sitesindeki driver ile geforce experiencedaki sürümler farklı. sitesindeki daha eski hangisini kurmalıyım.

bir soru daha sorayım ekran kartını kendim taktım düzgün takamamış olabilir miyim öyle bir ihtimal var mı bilmediğimden soruyorum

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
ben de ekran kartı sürücülerini güncellediğimde ona benzer bi durum olmuştu.
eski sürücüye geri dönerek çözmüştüm sorunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir soru daha sorayım ekran kartını kendim taktım düzgün takamamış olabilir miyim öyle bir ihtimal var mı bilmediğimden soruyorum
bir parça takarken 2-3 defa kontrol etmeli ve düzgün takıldığından emin olmadan bilgisayarı çalıştırmamalısın.

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
ayrıca bir tane de 17inç 75hz monitörüm var onda sıkıntı olmuyor. ve oyunlarda da sıkıntı olmuyor dediğim gibi sadece masaüstünde browserda dolaşırken falan oluyor.
2.monitörü (17 inç 75hz olanı) nvidia kontrol panelinden devre dışı bırakıp, titremeyi tekrar test edebilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,865
Üyeler
163,229
Son üye
balikci
Top Bottom