Ahmet_Eren
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 6000
Merhabalar monitör alacağım da tavsiyeniz var mı bütçem 5-7bin arasında dikkat etmem gereken şeyler nelerdir acaba klavye tavsiyeside verir misiniz
Monitör önerisi benden. G2412F.
Kesinlikle alınmaz.bu nasıl acaba özellik bakımından felan bazı özelliklerin hangisi iyi olduğunu bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım aslında yanıtlarınızı bekliyorum![]()
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende var aynısı bilgim olmadan almıştım pişmanım kesinlikle almabu nasıl acaba özellik bakımından felan bazı özelliklerin hangisi iyi olduğunu bilmiyorum o yüzden bu konuyu açtım aslında yanıtlarınızı bekliyorum![]()
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR - Fiyatı, Yorumları
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY)CURVED FREESYNC+G-SYNC LED OYUNCU MONİTÖR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kesinlikle alınmaz.