Monitör ve pc için 50k bütçeye sistem tavsiyesi

xynz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Merhabalar yakında sistem alacağım ancak forumlarda gezindiğimde arkadaşların bu fiyatlara daha iyi sistemlerin alındığını söylediler, bende sistem topladım ancak fiyatı hazır sistemlere göre tuzlu geldi. bütçem monitör+sistem için toplam 50k, sizce aşağıdakilerden birini mi almalıyım yoksa hazır sistemlere mi yönelmeliyim?

Merhabalar yakında sistem alacağım ancak forumlarda gezindiğimde arkadaşların bu fiyatlara daha iyi sistemlerin alındığını söylediler, bende sistem topladım ancak fiyatı hazır sistemlere göre tuzlu geldi. bütçem monitör+sistem için toplam 50k, sizce aşağıdakilerden birini mi almalıyım yoksa hazır sistemlere mi yönelmeliyim?

Bu 22:00 da 45 bin TL olacaklar.
Monitör için bütçeniz 10 bin TL olur mu?

Hocam Monitör için bütçem 5 bin Tl'ydi, 1080p yetiyor bana, Ancak attığınız Apex Edge sistemde soğutucu çok düşük seviye, gaming gecesinde de özelleştirme yapılmıyor diye biliyorum. Ripple Gold gerçekten 45k olacaksa düşünebilirim Hocam

Riplle olanda hangi özelleştirmeler yapılabilir? Ederi nedir ki 45 e düşecek bilgi verirsen almak istiyorum

Riplle olanda hangi özelleştirmeler yapılabilir? Ederi nedir ki 45 e düşecek bilgi verirsen almak istiyorum
Sadece anakartın B650M-R yapılması yeterli. Bu sistem 43.999 TL'e satılmıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben ozaman 24 Inch 1080P alacağım, kalanı da PC'yi yükseltmek için kullanırım.
He bide Ryzen 5 7500F, RTX 5070 ile 1080P de darboğaz yapar.

Geri