MSI MAG 242C 23.6" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready FHD VA Curved 1500R Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 242C 23.6" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready FHD VA Curved 1500R Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 242C ITOPYA'da
@TayfunnsFiyatı çok iyi geldi fakat indirimleri bekliyordum kaçırmama konusunda kararsız kaldım, ssd ve monitör ihtiyacım var fakat fiyatlar fazla uçuk. Hz, ms gibi özelliklere önem vermiyorum sadece f/p ips panel bi monitör bakıyorum.![]()
MSI MAG 242C 23.6" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready FHD VA Curved 1500R Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 242C 23.6" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready FHD VA Curved 1500R Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 242C ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu monitör VA panel bilgin olsun.Fiyatı çok iyi geldi fakat indirimleri bekliyordum kaçırmama konusunda kararsız kaldım, ssd ve monitör ihtiyacım var fakat fiyatlar fazla uçuk. Hz, ms gibi özelliklere önem vermiyorum sadece f/p ips panel bi monitör bakıyorum.![]()
MSI MAG 242C 23.6" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR Ready FHD VA Curved 1500R Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 242C ITOPYA'dawww.itopya.com
Aoc alsa daha iyi IPS panel hem 3899 muydu neydi itopyada geçen 24g4e sanırımBu monitör VA panel bilgin olsun.
Kullandın mı dostum kendin monitörü?24g42e alabilirsin
Hayır.Kullandın mı dostum kendin monitörü?
İnsanlara önerirken ona göre öner o zaman. 2 yabancı youtuber izlemeyle olmuyo bu işlerHayır.
Bilgili bir kişi dostum kendisi lap lup diye öneri yapmaz kendisiİnsanlara önerirken ona göre öner o zaman. 2 yabancı youtuber izlemeyle olmuyo bu işler
Cümle aleme önerdiği monitörü aldım. Mouse oynatsam tıngır mıngır oynuyor monitör. Bundan önce rampage monitör kullandım. İkisi arasında AOC un renk gamutları mükemmel şöyle böyle denecek kadar fark yok. Malzeme kaliteside cabasıBilgili bir kişi dostum kendisi lap lup diye öneri yapmaz kendisi