Monitör vs ssd için kasım ayı indirimleri beklenir mi?

Vergios

80+
Reaksiyon skoru
0
Fiyatı çok iyi geldi fakat indirimleri bekliyordum kaçırmama konusunda kararsız kaldım, ssd ve monitör ihtiyacım var fakat fiyatlar fazla uçuk. Hz, ms gibi özelliklere önem vermiyorum sadece f/p ips panel bi monitör bakıyorum.

Fiyatı çok iyi geldi fakat indirimleri bekliyordum kaçırmama konusunda kararsız kaldım, ssd ve monitör ihtiyacım var fakat fiyatlar fazla uçuk. Hz, ms gibi özelliklere önem vermiyorum sadece f/p ips panel bi monitör bakıyorum.
@Tayfunns

Bu monitör VA panel bilgin olsun.

Bilgili bir kişi dostum kendisi lap lup diye öneri yapmaz kendisi
Cümle aleme önerdiği monitörü aldım. Mouse oynatsam tıngır mıngır oynuyor monitör. Bundan önce rampage monitör kullandım. İkisi arasında AOC un renk gamutları mükemmel şöyle böyle denecek kadar fark yok. Malzeme kaliteside cabası :D. Kendi kullanmadıgını başkasına önerrmeyeceksin. Gülen arkadaşlar umarım alır da, her an masadan düşebilecek, malzeme kalitesi yerlerde, olan bir monitöre sahip olurlar. Monitörün girişlerine kaplama bile yapmamışlar. Demirle bırakmışlar. Bildiği bilgiler 10dk lık araştırmayla herkesin önüne çıkabilecek bilgiler. İnternette yazana değil kullanıp alıp ona göre yorum yapacaksın bu kadar insana gözün kapalı öneriyorsan.

2. monitör olarak alınır eğer ana monitör yapacaksan bence ips bak. ips de ışık sızması sorunları var onuda göz önünde bulundur.

Geri