Neler Yeni

Monitörde çizgi problemi

Reaksiyon skoru
24
arkadaşlar bu sene çok fazla oyun oynamıyorum bilgisayara bakmıyorum bugün farkettim monitörde üç tane çizgi çıkmış yeşil mavi ve kırmızı neden böyle oldu bilmiyorum darbede almadı neden olmuş olabilir? Bilgili olan varsa söyleyebilirmi rica etsem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çizgiler bunlar

Ekler

• IMG_0148.jpeg
    IMG_0148.jpeg
    3 MB · Hit: 21
  • IMG_0147.jpeg
    IMG_0147.jpeg
    3.1 MB · Hit: 19
2018den beri kullandığım monitörde de aynı sorunu yaşıyorum. panelin ölmeye başladığını söyleyen de var başka şeyler söyleyende var. bendeki çizgiler 1-2 dakika içerisinde kayboluyor ta ki pcyi tekrar açana kadar.

2018den beri kullandığım monitörde de aynı sorunu yaşıyorum. panelin ölmeye başladığını söyleyen de var başka şeyler söyleyende var. bendeki çizgiler 1-2 dakika içerisinde kayboluyor ta ki pcyi tekrar açana kadar.
ben alalı 1 sene falan oldu ama neden oldu anlamadım.

Neden olduğu hakkında bir şey söyleyemem ama garantisi var ise yollayın. Genel de kalitesiz panel'den olur -ki yaşadım da

arkadaşlar bu sene çok fazla oyun oynamıyorum bilgisayara bakmıyorum bugün farkettim monitörde üç tane çizgi çıkmış yeşil mavi ve kırmızı neden böyle oldu bilmiyorum darbede almadı neden olmuş olabilir? Bilgili olan varsa söyleyebilirmi rica etsem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çizgiler bunlar
panel kırılmış çizgiler artarak ekranı kaplayana kadar devam eder garantisi varsa yolla bir de monitörün markası gigabyte mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,902
Üyeler
173,094
Son üye
XoXYusuf95
Geri