Yardım Monitörde Coil Whine Var!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,341
Dostlar hb üzerinden legion'un yeni çıkardığı oled monitörü satın aldım ama monitörün üst kısmından sivrisinek sesi gibi coil whine(bobin sesi) geliyor.
Oyun oynarken duyulmuyor ama web'de gezerken falan bariz duyuyorum. Hb uygulamadan baktığımda iade veya değişim seçeneği çıkıyor.
Size sorum şu monitör için değişim istersem gelen üründe de benzer sesler olursa iade isteyebiliyor muyum?
Yoksa iade hakkım uçuyor mu?
Daha önce benzer iade/değişim sürecini yaşamış arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
Bobin sesi (Sesi fulleyin);
Sesin geldiği bölge;

1765292943379.webp

Ürünün linki;

@Tayfunns
@XPCX
@Emre Zengin

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
satıcı hepsiburda değil ise uğraştırır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Satıcıya baglı. İade et bence.

Dostlar hb üzerinden legion'un yeni çıkardığı oled monitörü satın aldım ama monitörün üst kısmından sivrisinek sesi gibi coil whine(bobin sesi) geliyor.
Oyun oynarken duyulmuyor ama web'de gezerken falan bariz duyuyorum. Hb uygulamadan baktığımda iade veya değişim seçeneği çıkıyor.
Size sorum şu monitör için değişim istersem gelen üründe de benzer sesler olursa iade isteyebiliyor muyum?
Daha önce benzer iade/değişim sürecini yaşamış arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
Sesin geldiği bölge;

Alıntıyı görüntüle

Ürünün linki;

@Tayfunns
@XPCX
@Emre Zengin
Satıcı Hepsiburada ise değişimden gelen ürüne de değişim yapiyorlar. Veya iade.

Vay anasını satayım mönitör bile mi.

Hocam satıcıya bağlı bir durum Hepsiburada kendisi satmıyor ise uğraştırırlar direkt iade edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nethouse satıcı. TR dist galiba onlar. Sadece Nethouse satıyor.
Benimde o satıcıyla ilgili bir deneyimim yok bence riske girmeyin direkt iade isteyin.

Sesin geldiği bölge;

Alıntıyı görüntüle

Ürünün linki;

@Tayfunns
@XPCX
@Emre Zengin
Sanırım iade hakkınız var bu durumda benim değişim tecrübem oldu monitörde sorunsuz değişim oldu Lenovoydu monitör satıcı hp

Sesin geldiği bölge;

Alıntıyı görüntüle

Ürünün linki;

@Tayfunns
@XPCX
@Emre Zengin
Ben olsam hemen iade ederdim.
Parlaklığı,kontrastı ve doygunluğu düşürüp de baksana bi

Parlaklık 30'da zaten. 30'da bile geliyorsa denemeye gerek yok.
Biri Hz düşür demiş de cw gelmesin diye 60hz mi yapıyım dksksksksks.

Hb müşteri hizmetleri ile konuştum.
Değişim olduğu zaman sipariş sıfırdan oluyormuş ve iade hakkım sıfırdan başlıyormuş.
Bende açıkçası muadilleri 50/55 bandında olduğu ve Kasım indiriminde 37.999₺'ye aldığım için değişim istedim. Gelen üründe de varsa artık iade isteriz.
Ama nethouse değişim yapar mı orası muamma tabi :/.
satıcı hepsiburda değil ise uğraştırır

Satıcı Hepsiburada ise değişimden gelen ürüne de değişim yapiyorlar. Veya iade.

Vay anasını satayım mönitör bile mi.

Satıcıyla alakalı bilgim yok.

Hocam satıcıya bağlı bir durum Hepsiburada kendisi satmıyor ise uğraştırırlar direkt iade edin.

Benimde o satıcıyla ilgili bir deneyimim yok bence riske girmeyin direkt iade isteyin.

Hocam üzüldüm sizin adınıza :( ama asuslardan birini alırsanız yani ya PG27UCDM veya XG32UCWMG ayıla bayıla oynarsınız o yüzden içinizi ferah tutun :)

Sanırım iade hakkınız var bu durumda benim değişim tecrübem oldu monitörde sorunsuz değişim oldu Lenovoydu monitör satıcı hp

Son düzenleme:
Geri