Monitörde Ghosting Varmı

trendyol herseyi var kanka hiçbirşeyi eksik değil sadece monitörü kutudan cıkardıgımız zaman monitörün sağ üst köşesinde bir kagıt vardı sanırım enerji tüketimiydi onu attım sadece sorun olurmu
14 gün koşulsuz iade hakkın var. Ürünün her şeyi tamsa ondan bir şey olmaz.

Kral fotodan pek belli olmaz ghosting, akan videoda bakmak daha doğrusu. Bu fotoda da var arkadaşın attığı videoda da var ghosting.
tamam kanka sağolasanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14 gün koşulsuz iade hakkın var. Ürünün her şeyi tamsa ondan bir şey olmaz.
kanka köpüğünde çok küçük bir yırtılma oldu ama küçük sorun olurmu

Son düzenleme:
tamam kanka sağolasanız

kanka köpüğünde çok küçük bir yırtılma oldu ama küçük sorun olurmu
Sorun olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar ghosting var diyenler neye göre diyor adamın çektiği videoyla monitörün HZ tutmuyor ki tabii ki ghosting var gibi algilicaksiniz buna şey örneği verebiliriz Dönen araba tekerine baktığınızda takılıyor gibi gelmesi veya bazı kameralarda helikopter pervanesi takıla takıla gidiyor gibi bunu ancak kendisi anlayabilir... Ghosting olmayan panel yok üst segmentler hariç !!

Sorun olacağını sanmıyorum.
tamam kanka eyw

Arkadaşlar ghosting var diyenler neye göre diyor adamın çektiği videoyla monitörün HZ tutmuyor ki tabii ki ghosting var gibi algilicaksiniz buna şey örneği verebiliriz Dönen araba tekerine baktığınızda takılıyor gibi gelmesi veya bazı kameralarda helikopter pervanesi takıla takıla gidiyor gibi bunu ancak kendisi anlayabilir... Ghosting olmayan panel yok üst segmentler hariç !!
kanka internette sekmelerde bile aşşagı yukarı dogru inince gölgeler falan olusuyor

Bu şekildeki bir görüntüden anlamak mümkün değil fakat deli gibi black smearing var, giriş seviyesi VA panellerde klasik sayılır zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,993
Üyeler
190,842
Son üye
OBURX
Geri