T.P.G. 80+ Titanium Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 24,370 23 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 BaşaramadıkAbi yazmış: 1ms ile 5ms nin arasındaki farkı anlayamıyor isek neden 1ms daha pahalı 5ms daha ucuz ? Devamı için tıklayın... Sen hiç satış tekniği diye bir şey duydun mu yeğen?
BaşaramadıkAbi yazmış: 1ms ile 5ms nin arasındaki farkı anlayamıyor isek neden 1ms daha pahalı 5ms daha ucuz ? Devamı için tıklayın... Sen hiç satış tekniği diye bir şey duydun mu yeğen?
BaşaramadıkAbi 80+ Platinum Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 11,152 En İyi Cevap 1 23 Kasım 2020 #54 Reverse Flash yazmış: ne yaptım la ben. neyse. biz anlayamıyoruz diye fiyatmı ucuzlatsınlar. teknolojisi vb daha pahalıya geliyodur herhalde ondandır. Devamı için tıklayın... Ben sana bişey demedim .
Reverse Flash yazmış: ne yaptım la ben. neyse. biz anlayamıyoruz diye fiyatmı ucuzlatsınlar. teknolojisi vb daha pahalıya geliyodur herhalde ondandır. Devamı için tıklayın... Ben sana bişey demedim .
Reverse Flash 80+ Bronze Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 1,528 Dahası Reaksiyon skoru 944 İsim Enes 23 Kasım 2020 #55 BaşaramadıkAbi yazmış: Ben sana bişey demedim . Devamı için tıklayın... yok kanka ben alıntıyı yanlış yapmışım ondan öyle yazdım
BaşaramadıkAbi yazmış: Ben sana bişey demedim . Devamı için tıklayın... yok kanka ben alıntıyı yanlış yapmışım ondan öyle yazdım